SROLL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SROLL

Příspěvek od sonofstars »

Ale je treba take rici, ze se to taky nemusi libit kazdemu. Kazdy ma sve preference.

Take pamatuji, kdyz jsem byl pozadan o test projektu na vyrobu Soundgarden 2 a LS prinesl male budky, aby vyzkousel co to umi a jak se to chova v jinych mistnostech nez u nej v dilne.

Prvni hodinu se mi to moc nezamlouvalo a pak najednou jsem mel pocit, ze to je zajimave. Nakonec se mi to libilo moc.

😉👍

Kocour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocour »

Vypada to na Seas DXT, SB17NBAC, a basaky....zatim nejdou moc poznat. Vse dobre veci. Asi si to vse jeste upravuje.
Jiri píše:
07 bře 2018 11:23
Odhaduji, že LŠ použil kvalitní měniče (24ks), ......

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Neznáte náhodou někdo rozměry? Mám za to, že jsem někde viděl i půdorys/řez inovovaného korpusu, ale nemohu to nikde dohledat...

Bery
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bery »

Rozměry? Nikdo nic? Tak máme prostor ke spekulacím *sunglases* *hura*
Podle obrázku...
Výstřižek.JPG
...se dá odhadovat, že kdyby výška posluchačova ucha byla cca v 90 cm, tak jsme mezi výškáčem a nejbližším středem.
Odtud (vypadá to na 2/3 výšky) na vrch bedny jsme něco kolem 135 + stojánek a jsme na 140 cm.
Dále šířka bedny v poměru k výšce vychází podle pravítka na cca 55 cm.
Kontrolou podle výškáče, který je necelou pětinou šířky (podle pravítka) to vychází též na 55 cm (počítám 104 mm nejběžnější rozměr).
Pěknej macek... *2thumbsup* To by se mi doma moc líbilo, úplně je vidím v poslechovce *hura*

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Já to odhaduji kolem 60cm šířky takže pro mě nepoužitelné protože by mi to už dost zakrývalo projekční plátno :)

Bery
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bery »

To znám. Řešil jsem plátno vs. umístění repro. Jak Jirko víš, kino jsem odsunul jako popelku, a dal přednost nekompromisnímu pojetí poslechovky. Repro-hrom-bedny, které jsem mívával, měly rozměry cca 77x65x170, takže nový Srollovky se vejdou s přehledem :lol: .

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Rozmery by sme už mali, takže už len vedieť cenu. Ja odhadujem 450t.,-Kč, tak a už budú mať Xavian Prometeo konkurenciu na výstave. ;)

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

100x250, cena 627.000,-

koudelka
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudelka »

Cena musí být do 300...

Bery
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bery »

Musí? Proč?

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Cena musí být vždy konkurenceschopná tak snad bude někdy možnost tyto reprosoustavy slyšet v porovnání s konkurencí ve stejné nebo vyšší cenové hladině.

koudelka
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudelka »

Bery píše:
08 bře 2018 15:44
Musí? Proč?
Nad tuto hranici je prodejnost u nás mizivá, toť můj názor. Cenu se jistě dozvíme zítra, dále spekulovat je zbytečné.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Vzpominam, ze minuly rok sdelil LS odhad na dvoupasmovky v rozmezi 200-300tis. Nemel je dokoncene a nevedel tedy finalni cenu.
Odhaduji, ze by cenu dostal pod 250tis. Kdyz by mel nekdo celou sestavu Sroll tak i za 199tis.

Tady bych se podle vyse uvedeneho rozpeti nebal cenikove ceny 400+

Souhlasim s koudelkou, ze nad 300tis jsou bedny ohrozeny slabsi kupni chuti (zamerne nepouzivam silou).

😉

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Pokud jsem si to dobre zapamatoval tak rozmer bedny je cca 60x130cm. Ptal jsem se uz drive, kdyz jsem se rozhodoval jestli vzit od taty Revelly nebo si pockat na finalovou dvoupasmovku.
Neveslo by se mi to uz do obyvaku, korpus je stejny tedy rozmery by mely byt cca 60x130.

Hezky odhad Bery 👍😉

Horizon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Horizon »

Taky jsem zvědav na cenu,předpokládal bych úměrně k ceně zes+dac,teda bych tipoval 250(ale asi víc) pro cílovou skupinu zákazníků,už se těším na sobotu

Odpovědět