SROLL
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: SROLL
Muj otec uz tam sedi a moc to pochvaluje. Uz se tesim na zitrek. Pokud nekdo da dalsi foto budu rad. Jinak nafotim zitra 
Byl jsem tam 15 min, detaily konstrukce nebyly popisovany( krome principu sireni zvuku, poctu menicu a tuhosti a vahy konstrukce)a navic ta pidi mistnost plna lidi.... Sroll predvadel vliv vymeny kabelu, takze nebyl poradne cas ani na poslech. Docela bych zajel do Nachoda na poslech v klidu
Treba se nekdo z Prahy prida 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja se klidne z Prahy do Nachoda pridam. Uz minuly rok byla ta mistnost v hotelu tak akorat, jestli ji jeste prepulili tak to uz asi bude vazne spis tak jako nakouknout do okenka s hamburgrama 

Tak super, nekdy vyrazime 

Přidávám foto, omluvte kvalitu:
Co se ceny týká pan Šroll mluvil o tom že to musí teprve spočítat, nejspíš až se vrátí z výstavy
Váhu hotové bedny odhadoval na 80 kg Prý padlo 320 kg materiálu na ozvučnici, ale te si nejsem jistý jestli na kus či obě.
Jinak měl vše zapojené do vlastní filtrace (ta černá krabice vzadu), ve které prý mění a testuje komponenty.Nicméně nevím jestli už toto byl konečný stav, či vývoj probíhá.
Co se ceny týká pan Šroll mluvil o tom že to musí teprve spočítat, nejspíš až se vrátí z výstavy

Váhu hotové bedny odhadoval na 80 kg Prý padlo 320 kg materiálu na ozvučnici, ale te si nejsem jistý jestli na kus či obě.
Jinak měl vše zapojené do vlastní filtrace (ta černá krabice vzadu), ve které prý mění a testuje komponenty.Nicméně nevím jestli už toto byl konečný stav, či vývoj probíhá.
Místnost byla vážně malá, repro cca půl metru od bočních zdí, ale je to jen můj odhad.Jsem rád že jsem se tam dostal hned ráno, protože pak co jsem kolem prošel a nakoukl, bylo dost lidí.
Dnešní výstavní:
Ahoj Pavle, zastav se tam, hraje mu to dobře, s loňskem neporovnatelné a ta místnost není tak zlá, jak vypadá na fotce. Šířka beden dost zkresluje. Luděk se snažil i po stránce akustiky ... ještě to uvaž, když to máš za humny!