SROLL
Re: SROLL
Dovolím si ještě jednu poznámku:
O Šrolovi by skoro nikdo nediskutoval, nebýt jednoho místniho nadšence, který přeměnil svůj obývák v kůlnu na dřívi a který vydatně přikládá pod kotel značky Šrol.
O Šrolovi by skoro nikdo nediskutoval, nebýt jednoho místniho nadšence, který přeměnil svůj obývák v kůlnu na dřívi a který vydatně přikládá pod kotel značky Šrol.
Bylo by pak fér zaplatit zy BV výrobky Sroll cenami.sonofstars píše: ↑17 bře 2018 11:39Tak prosim BVa vezmete celou vasi sestavu a privezte ji ke me. Poslechneme si ji a pokud bude hrat pro me lepe, tak to cele prodam a koupim tu vasi. A to myslim vazne.
![]()
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
zabiny007
To me take zarazi. Zvladte kdyz vim, co hole steny a hola podlaha umi. Proto taky vim, ze chte nechte musim koupit nejaky kus koberce. Ale dobra, mohu se mylit. Budu rad kdyz nam pak napises pocity.
tujatuja
Nevidim v tom nejake choutky nekoho vystvat. Dva hifiste se proste demokraticky vyjadrili na mem vlakne.

Me se to libi jak vizuelne tak jak to hraje. Vlakno je po roce a kousek docela casto ctene a navstevovane. Ano jsem mistni nadsenec, proto si zde s dalsimi nadsenci zde piseme. Klidne se pridej, diskutuj.
To me take zarazi. Zvladte kdyz vim, co hole steny a hola podlaha umi. Proto taky vim, ze chte nechte musim koupit nejaky kus koberce. Ale dobra, mohu se mylit. Budu rad kdyz nam pak napises pocity.
tujatuja
Nevidim v tom nejake choutky nekoho vystvat. Dva hifiste se proste demokraticky vyjadrili na mem vlakne.
Me se to libi jak vizuelne tak jak to hraje. Vlakno je po roce a kousek docela casto ctene a navstevovane. Ano jsem mistni nadsenec, proto si zde s dalsimi nadsenci zde piseme. Klidne se pridej, diskutuj.
sonofstars píše: ↑17 bře 2018 11:39Tak prosim BVa vezmete celou vasi sestavu a privezte ji ke me. Poslechneme si ji a pokud bude hrat pro me lepe, tak to cele prodam a koupim tu vasi. A to myslim vazne.
![]()

To je odvážné tvrzení, klobouk dolů. Navíc ti to o věřím.
..nenene, to by sám BVa nechtěl. Ješte by se říkalo, že ty jeho výrobky hrají dobře jen proto, že slyší majitelé "hrát cenovku".dkdkdk píše: ↑17 bře 2018 11:55Bylo by pak fér zaplatit zy BV výrobky Sroll cenami.sonofstars píše: ↑17 bře 2018 11:39Tak prosim BVa vezmete celou vasi sestavu a privezte ji ke me. Poslechneme si ji a pokud bude hrat pro me lepe, tak to cele prodam a koupim tu vasi. A to myslim vazne.
![]()
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
dkdkdk
To se uvidi az to tady uslysim
FS
To si pis. Prece nebudu poslouchat neco co se mi nebude libit, bude to hrat tak, se mi to nebude zvukove libit a navic to bude stat vic nez lepsi reseni.

prodal bych to obratem a pak zalozil vlakno BVA.
Dale bych psal i o zkusenostech se Sroll a dal se do hloubky venoval BVA.
To se uvidi az to tady uslysim
FS
To si pis. Prece nebudu poslouchat neco co se mi nebude libit, bude to hrat tak, se mi to nebude zvukove libit a navic to bude stat vic nez lepsi reseni.
Dale bych psal i o zkusenostech se Sroll a dal se do hloubky venoval BVA.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To také netvrdím, ale jinde než u mě v kůlně ten slepý test aparatur asi neprovedeme 
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
K častým dotazům ke kabeláži Sroll vyšla recenze na Hifi Voice
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ity-kapton
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ity-kapton
K tomu vyšla na tomto fóru recenze z AVS2018 že jsou to mazací kabely, což je v přímém protikladu s recenzí na hifi-voice.
Mně to snad ani nepřipadá jako posměšek, jen jako nenucený výraz ve tváři patnáctiletého, kterému pětiletý zaníceně vykládá o Ježíškovi...
Toto je typické, a nielen pre káble..
Stačí veriť....je prý natolik ideální, že není dle prohlášení výrobce příliš prostoru ho posouvat dál a splňuje zadání přenést signál z elektroniky bez ovlivnění...Bez dalšího vysvětlení je zmíněna i velmi nízká indukčnost nebo široká šířka přenášeného pásma - co to znamená v číslech zůstává však skryto.
Stačí zmerať prenos audiosignálu káblom, porovnať s iným "normálnym" a nedokonalým... A možno práve preto, že rozdiely budú veľmi pravdepodobne prakticky nulové,
Testovanie sluchom pri znalosti čo práve testujem je len zábava bez výpovednej hodnoty.co to znamená v číslech zůstává však skryto.
založte si, prosím, k této debatě samostatné vlákno. se "sroll" tato nemá nic společného!
neprzněte nekonečnou debatou další (x-té) vlákno.
díky
(spor mezi kabelověrci a kabeloskeptiky se táhne od roku 2008 a nikdy neskončí)
neprzněte nekonečnou debatou další (x-té) vlákno.
díky
(spor mezi kabelověrci a kabeloskeptiky se táhne od roku 2008 a nikdy neskončí)