SROLL
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: SROLL
Děkuji oběma za info, beru na vědomí. Objednáváme koberec s vysokým vlasem. Bude stačit ten rozměr cca té peřiny?
Ale jako pokus dobrý ne?
To víte, já co si nevyzkouším, ... 
Ale jako pokus dobrý ne?

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
...a to jsem si myslel, že jsem jediný blázen, který experimentuje s peřinama na zemi
! Akustiku místnosti změní minimálně, ale proti prvním odrazům od podlahy fungujou velmi spolehlivě. WAF bohužel -1000000 bodů
.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
... taky jsem si říkal, že budu za magora, ale to už jsem stejně (žena mě načapala v akci s dětskou peřinou) a třeba se něco dozvím ze zkušeností ostatních podobně postižených, či v oboru znalých.
což se již potvrzuje. Takže díky 

- Soundmaker
- Kontaktovat uživatele:
"hifista" poslouchá přes peřiny.
Normální člověk poslouchá HUDBU !!
Normální člověk poslouchá HUDBU !!

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ani nevíš, jak jsem rád, že ve svých koníčcích nejsem "normální" (jakkoliv je tohle slovo v tomhle spojení nesmyslné)
!

Jjooo, koberec, když jsem ho vyměnil za předešlou hovězinu, musel jsem znovu posouvat a natáčet repro, cca 15cm dál od zadní stěny a tak 30cm od sebe, ale vyplatilo se
.... a to možná ještě neskončilo.
Kolik máš rozestup mezi repro? Působí to na fotce dost stísněným dojmem a do toho holoparkety
. Dávno bych řešil místo kabelů a filtrů právě tohle
.

Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
160cm, vim, ze to neni mnoho, ale obyvak me vic nepusti.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Posloucham hudbu, denne a rad. Jen zkoumam, co mi poslech ovlivnuje tak, aby to bylo hezci a hezci. Jinak bych zustal u Yamaha A1 a 40let stare Wharfedale v Ikea vitrine. Jsem rad, ze mi obcas nekdo poradi co vyzkouset. Je-li to lepsi zachovam, neni-li vratim zpet a zkousim dalsi.Soundmaker píše: ↑28 bře 2018 20:45"hifista" poslouchá přes peřiny.
Normální člověk poslouchá HUDBU !!![]()
Lachim třeba vysoký koberec nedoporučuje. Jeden hodně vysoký mohu z klidem někomu zapůjčit, rozměry 200cm na 140cm
Rothaudio
Zpět k tématu Sroll
Včera jsem měl možnost si porovnat digitální transport intel NUC (s poslední verzí SW od p.Habarty) proti mému NUCu (se SW opět od p.Habarty ale z r.2016) - bohužel tam je rozdíl ve prospěch aktuálního SW což mě docela mrzí vzhledem k ceně té aktuální verze SW. Ten můj stávající NUC doposud nebyl překonán žádným jiným PC transportem (ani Macbook se SW Audirvana se nechytal) a ani nejlepší Auralic Aries streamer (s femto clock a ultra linear PSU) neměl při přímém porovnání šanci.
Musím se usmívat když někde čtu vychvalování Foobaru jak doporučeného SW pro přehrávání audia pro špičkové USB DACy.
Včera jsem měl možnost si porovnat digitální transport intel NUC (s poslední verzí SW od p.Habarty) proti mému NUCu (se SW opět od p.Habarty ale z r.2016) - bohužel tam je rozdíl ve prospěch aktuálního SW což mě docela mrzí vzhledem k ceně té aktuální verze SW. Ten můj stávající NUC doposud nebyl překonán žádným jiným PC transportem (ani Macbook se SW Audirvana se nechytal) a ani nejlepší Auralic Aries streamer (s femto clock a ultra linear PSU) neměl při přímém porovnání šanci.
Musím se usmívat když někde čtu vychvalování Foobaru jak doporučeného SW pro přehrávání audia pro špičkové USB DACy.
Pánové, může někdo technicky vysvětlit, proč NUC se softwarem pana Habarty hraje podle všech zde zveřejněných pocitových dojmů "asi o sedum lig vejš" než stejný NUC koupený v krámě, s nainstalovanými WIN10, Foobarem, bitperfect WASAPI exclusive výstupem do slušného DACu s lineárním napájením, galvanicky odděleným XMOS receiverem a reclockem?