Jo jo taky bych vyuzil "znameho" v miste... Bohuzel zadneho nemam a tak jenom mlsne koukam po Usher BE-718. Za dobrou cenu bych klidne "znameho" financne odmenil.
Je otevřena nová poslechovka pro USHER.Tentokrát na Moravě v Otrokovicích. http://www.pphifi.cz
Jsou k slyšení a mání jak bedny,tak předzes s koncáky i cdplayer od USHER.
Tyhle bedynky jsem vlastnil v roce 2002-2003.Pak je vystrnadily Tannoy TD12 pro jejich zivy prednes,tomu zvuku jsem nemohl odolat.Presto lituji ze jsem je prodal,fakt skoda jich.Dlouho sem je nemohl prodat ani za $4000,pak mne jeden cernoch ukecal za $3000.
Ty vogo to jsou bedny.Ani jsem o nich nevedel.To musi byt neco novyho.Predpokladam ze to tu nikdo ve studiu nema.Podle odrazu v televizi to bude nejake asijske studio.Ale fakt bomba,jakpak hraji?
To by me taky zajimalo jak hraji ale asi dost dobre kdyz zjiskali oceneni "Best of Show at CES" v roce 2004. Mozna nejake studio v Nemecku je mit budou ale pochybuji jestli v CR. Kazdopadne ceske zastoupeni je na svojich strankach nabizi. Jen ta cena... 535.500Kc
Kdesi na jinem miste jsme narazili na Test CD Usher od pane Krecka. Toto je vnitrni stranka se seznamem v reci, ktera je pro vestinu z nas neprilis srozumitelna. Po kratke konzultaci s mymi cinskymi kolegy, jsem obdrzel tento feedback se strucnym prekladem a odhadem, alepson pro vasi orientaci, co se zde nachazi pod jednotlivymi interprety a skladbami v Cinstine. Neni to asi exaktni, ... but hoping this helps.
Hi-Fi selected music catalog
01 super shelly looks like a name of the band
02 stereo No 5
03 Chenyiting name of the singer
04 super shelly
05 Bailemen looks like a name of the band
06 king of guitar
07 stereo No 4
08 New city story name of the song
09 Shentang looks like a name of the band
10 Shentang looks like a name of the band
11 Shentang looks like a name of the band