USHER Audio Technology
Re: USHER Audio Technology
tuto kombinaci bych si dokazal predstavit u sebe doma...

Upgrade pro S-520

Maju krasny dizajn.
Na zahranicnom fore jeden chlapik vymenil Kharmy za Usher 8571II, s tym, ze styl zvuku skoro rovnaky za a ovela menej prachov...
Na zahranicnom fore jeden chlapik vymenil Kharmy za Usher 8571II, s tym, ze styl zvuku skoro rovnaky za a ovela menej prachov...
nevite kde se tahle kombinace da poslechnout? idealne v prazevadik píše:Upgrade pro S-520
Já jsem si právě poslechl USHER Dancer CP-8571 II ....... prostě nádhera. Oproti USHER Dancer Mini One, které jsem si poslech jako první, neuvěřitelný skok dopředu. A to při zapojení na stejné komponenty LUXMAN L-550A + D-05.
V případě, že bych si kupoval bedny do 250.000 Kč, tak jasná volba
.......... spíše mě nahlodává pokušení poslechnout si USHER Dancer Be-20
Nemá náhodou někdo doma ukryté Be-20 ky ????
V případě, že bych si kupoval bedny do 250.000 Kč, tak jasná volba

Nemá náhodou někdo doma ukryté Be-20 ky ????

Jo,jo, neradno pouštět múzy přes práh. Hrozí silná závislost. 

ale aj tak, mohol by si prosim ta zhodnotit zvuk tych Dancer Mini One, nezavisle od CP8571...dik.maretti píše:Já jsem si právě poslechl USHER Dancer CP-8571 II ....... prostě nádhera. Oproti USHER Dancer Mini One, které jsem si poslech jako první, neuvěřitelný skok dopředu. ...
Vlasto ... určitě, nejsem recenzent, ale pokusím se popsat jak na mě působily ve spojení s LUXMAN-550A. Co jim nemohu upřít je jejich řemeslné zpracování. Pro některé zájemce o HiFi je to nepodstatné, ale mě se musí reprobedny i líbit - přeci jenom je to kus nábytku do obývacího pokoje, na které se bude dívat celé rodina. Je to výborně odvedená práce se dřevem, kvalita zpracování a nádherná dýha, kterou by jim mohli závidět někteří evropští prémiový výrobci.Vlasto píše:ale aj tak, mohol by si prosim ta zhodnotit zvuk tych Dancer Mini One, nezavisle od CP8571...dik.

Přestože jsem byl ovlivněn zvukem CP8571 musím uznat, že Dacer Mino One na svůj rozměr (objem) hrály opravdu vyrovnaně s "hutným" a pevným basem - lepším než bych od reprobeden v ceně do 100.000 Kč očekával. V čem mě ale ještě více překvapily - byl to berylliový výškáč. V technologiích a materiálech se moc nevyznám, ale musím uznat jedno = hraje prostě úžasně.
Zvukově ti musí sednout, respektive, že se jedná o 2-pásmovky. Já mám zatím doma Tannoy DC-6T, takže jsem byl na ně připraven, na výhody i nevýhody. Rozhodně doporučuji poslechnout, takovéto bedny se nekupují podle doporučení. Taky bude hodně záležet, čím je budeš krmit a jaký styl hudby preferuješ.
jinak podrobnou recenzi jsem našel na Audiodromu ....
http://www.audiodrom.cz/recenze/reproso ... nione.html
http://www.audiodrom.cz/recenze/reproso ... nione.html
Dik....a podla recenzii je nova seria s diamantovym vyskacom dokonca este lepsia...maretti píše:...Přestože jsem byl ovlivněn zvukem CP8571 musím uznat, že Dacer Mino One na svůj rozměr (objem) hrály opravdu vyrovnaně s "hutným" a pevným basem - lepším než bych od reprobeden v ceně do 100.000 Kč očekával. V čem mě ale ještě více překvapily - byl to berylliový výškáč. V technologiích a materiálech se moc nevyznám, ale musím uznat jedno = hraje prostě úžasně.Vlasto píše:ale aj tak, mohol by si prosim ta zhodnotit zvuk tych Dancer Mini One, nezavisle od CP8571...dik.
.