USHER Audio Technology
USHER Audio Technology
Taiwanská společnost založena v roce 1972 a od počátku zaměřena svými výrobky jen na špičkovou reprodukci hudby.
Přes řeku do stínu stromů.
Re: USHER Audio Technology
Na výstavě High End Praha 2008 mě jejich repro opravdu zaujaly.
Jejich modely rozhodně stojí za pozornost a poslech při rozhodování a hledání nových repro.
Jejich modely rozhodně stojí za pozornost a poslech při rozhodování a hledání nových repro.
dancer serii považuji za skvělý tip.
trochu mi to připoníná xavian.
levná výroba. vše ostatní "západoněmecké".
občas lze koupit v brd velice výhodně 2hnd u prodejce.
zvukově lze jen doporučit k poslechu.
trochu mi to připoníná xavian.
levná výroba. vše ostatní "západoněmecké".
občas lze koupit v brd velice výhodně 2hnd u prodejce.
zvukově lze jen doporučit k poslechu.
Zajimaly by mne zvukove drazsi modely, kdyz i levnejsi jsou zvukove velice slibne.
Na higendu se mi libila ta stojanovka se svetlou predni stenou.

Oggy
Beriliovky Be-718
Doufám,že ta příležitost brzy bude;-). Umí je i v jiných barev.kombinacích,kterým bych osobně raději dal přednost,než té krém.bílé.
Beriliovky Be-718

Slysel jsem S-520 na High End Praha 2008. Ten zvuk
Do mistnosti jsem se vracel minimalne 3x abych se presvedcil, ze to hraji "bedynky" za necelych 11000Kc
. Myslel jsem, ze vystavovatel zapomel jednu 0 na konci
Takze uz je mam objednane v brave piano black a hledam pro ne vhodne stojany (original se mi moc nelibi).
Jednou bych chtel vlastnit celou sestavu od Usher. Za ty ceny neznam nic lepsiho (teda aspon ne pro moji usi).

Takze uz je mam objednane v brave piano black a hledam pro ne vhodne stojany (original se mi moc nelibi).
Jednou bych chtel vlastnit celou sestavu od Usher. Za ty ceny neznam nic lepsiho (teda aspon ne pro moji usi).
Vadik
skvělý avatar,je vidět,že Tě pan,,USHER''zasáhl opravdu velmi silně a mám radost,páč rovněž hraji ve stejném dresu

skvělý avatar,je vidět,že Tě pan,,USHER''zasáhl opravdu velmi silně a mám radost,páč rovněž hraji ve stejném dresu

tak vcera jsem si vyzvedl na poste balik z Taiwanu a dovolte abych se pochlubil
http://cz.fotoalbum.eu/vadik/a52256/slideshow

Gratuluji k udelani si radosti. To sis to fakt nechaval poslat z Taiwanu?vadik píše:tak vcera jsem si vyzvedl na poste balik z Taiwanu a dovolte abych se pochlubil![]()

Ano. A vzslo mi to o polvinu levnejsi!Oggy píše:Gratuluji k udelani si radosti. To sis to fakt nechaval poslat z Taiwanu?vadik píše:tak vcera jsem si vyzvedl na poste balik z Taiwanu a dovolte abych se pochlubil![]()

To jsem si myslel, ze duvodem byla nizsi cena. Objednaval jsi to na strankach Usher, nebo pres nejaky shop?vadik píše:
Ano. A vzslo mi to o polvinu levnejsi!

vadiku,otevřel jsem na ně vlákno,hoď tam nějakou pěknou fotešku i dojmy. 

Duvodem ke koupi byl hlavne jejich zvuk. Pak jsem zacal po nich se pidit a objednal jsem si je pres sveho znameho z Taiwanu. On bydli kousek od obchodu Usher a tak tam zajel, koupil a poslal do CR. Dal jsem mu na benzinOggy píše:To jsem si myslel, ze duvodem byla nizsi cena. Objednaval jsi to na strankach Usher, nebo pres nejaky shop?vadik píše:

Ja myslel duvod pro koupi primo z Taiwanu.vadik píše:Duvodem ke koupi byl hlavne jejich zvuk. Pak jsem zacal po nich se pidit a objednal jsem si je pres sveho znameho z Taiwanu. On bydli kousek od obchodu Usher a tak tam zajel, koupil a poslal do CR. Dal jsem mu na benzinOggy píše:To jsem si myslel, ze duvodem byla nizsi cena. Objednaval jsi to na strankach Usher, nebo pres nejaky shop?vadik píše: