Vincent

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
redakce
Kontaktovat uživatele:

Vincent

Příspěvek od redakce »

Vincent

boxer

Re: Vincent

Příspěvek od boxer »

Inovované webové stránky Vincenta.

http://www.vincent-tac.de/en/thats-vincent.html
Novinky.
CD S8
Obrázek
předzes SA-T8
Obrázek
konec SPT 800
Obrázek

Novější CD S5
Obrázek

V posledním hodnocení ve Stereu.de ====== Excelent.

Matrix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matrix »

Znám velmi dobře jejich monobloky 998, ve spojení s firemním preampem SA-93 silná kombinace.
Rychlá, silná, dynamická, ale trošku ostřejší. Vhodné k reproboxům, které nemají zvýrazněné výškové pásmo(třeba mé bývalé tupé M800). Viď lachime...

Je vyzkoušené, že si docela sednou s hedvábnou kalotou a papírovými membránami reproduktorů.

boxer

Příspěvek od boxer »

Vítám tě Matrixi jako BK zástupce.

No vidíš.Ty píšeš ...........ale trošku ostřejší, a mě se například taková vůbec nezdála.Jak na BW 803D,tak na BE Focalech. :?

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Měl jsem doma dva kousky dvd a ještě má vícekanálové AV. SDV-1 má jen linkový a S-video výstup, který s mojí TV Sony nekomunikoval. V Mellise mi jej vyměnili za SDV-2, se kterým jsem byl vcelku spojen. Bohužel jsem narazil na stávajícího Marantze a Vincent šel z domu. AV SV382 jsen nahradil starou Yamahu AX1050, se kterou se srovnal. Podle mého je pro normálního posluchače, který rád vícekanálový poslech a není pacientem do těch nejlepších, případně se mu destává peňez, je dobrou volbou. Osobně jsem s ním byl spokojen a nemohu říct křivého slova.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Zvuk sestavy elektronkového předzesilovače pro sluchátka KHV 1 a koncových zesilovacích monobloků , a SP 997 se mi velmi líbil.
Sloupové dvoupásmové QLN 603 hrály s nimi muzikálně a dynamicky.
Zaplatitelné a velmi hezky sladěné.

Obrázek

Obrázek

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

vincent je určitě dobrou, přechodnou stanicí.
k mamutím matrixům se ale, dle mojich uší, moc nehodí. viď, matrixi...
jeden známý má dlělen vincent + dynauio 220. pěkný zvuk za skvělé peníze.
zcela vyvážená kombinace. nyní šetří na ceraball :)
druhý má vincent integráč, ten nej, a k tomu ty big shan 540 mkII. a také se to dá poslouchat.
trochu moc ostré výšky, ale za pár minut si ucho přivykne.
škoda, že když já před lety kupoval arcam, ještě vincent neexistoval. jinak jsem jím také "prošel".
ten vyfocený vzhled se mi moc líbí.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

lachim píše:vincent je určitě dobrou, přechodnou stanicí.
Pro některé znás je všechno přechodnou stanicí, otázkou zůstává doba zdržení. U mě se zřejmě Vincent ohřeje déle, minimálně zesilovač SV-233, který se mému uchu v porovnání s lampovými hybridy zatím jeví bližší zbytku mé sestavy (rozuměj hlavě). V porovnání s jiným levným hifi to může být skok kupředu, škoda že nám k tomu musela nejdřív přistát na zadnici čínská podrážka.
Docela mě překvapilo, jak se proměnil můj názor na Vincenty po opakovaných poslechových zkušenostech. Původně se nadšení nekonalo, ale dneska proti nim nemám námitek.

Trymore
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trymore »

Vlastním integrovaný hybridný stereo zosilňovač SV 227 a je to krásny kus s ešte krajším zvukom. Spolu s reprosústavami je to taká malá dominanta miestnosti a je radosť ho nie len počúvať, ale aj sa na neho pozerať. Vstavaný DAC s fantastickou kvalitou zvuku, ktorá je rovná CD prehrávaču Vincent CD 400, je príjemným bonusom.

Odpovědět