Zatím jsem měl čas poslechnout si jen Meddle. Na CD ho mám od Capitol Records z 1986 roku a řekl bych, že to je dobrá nahrávka, ještě nepostihnutá dnešním mršením CD. Na tom vinylu to hraje podobně, možná s trochu větší dynamikou, ale to si asi namlouvám. Jinak se mi ta nahrávka na LP líbí, ale já jsem hlušec s nic moc aparaturou, takže na moje zkušenosti moc nedej. Mě se hlavně ty LP líbily, tak jsem si je koupilLawIAR píše:aké to je zvukovo? Videl som, že si to robili nejako "svojpomocne" z originálnych analógov s prispením Bernieho Grundmana, ale nevdojak stále mám pochybnosti o kvalite masteringu. Možno najmä ten Soucerful of Secrets by ma zaujímal, keďže Kravička a Meddle už v zbierke figurujú.
tak teda prajem príjemný posluchový zážitok! Meddle je pre mňa vrcholom tvorby Pink Floydu (trochu nepopulárny názorvonvichousch píše:Zatím jsem měl čas poslechnout si jen Meddle. Na CD ho mám od Capitol Records z 1986 roku a řekl bych, že to je dobrá nahrávka, ještě nepostihnutá dnešním mršením CD. Na tom vinylu to hraje podobně, možná s trochu větší dynamikou, ale to si asi namlouvám. Jinak se mi ta nahrávka na LP líbí, ale já jsem hlušec s nic moc aparaturou, takže na moje zkušenosti moc nedej. Mě se hlavně ty LP líbily, tak jsem si je koupilLawIAR píše:aké to je zvukovo? Videl som, že si to robili nejako "svojpomocne" z originálnych analógov s prispením Bernieho Grundmana, ale nevdojak stále mám pochybnosti o kvalite masteringu. Možno najmä ten Soucerful of Secrets by ma zaujímal, keďže Kravička a Meddle už v zbierke figurujú..
Než zareaguje Koudelka, dám ti pár svých tipů ...Dasta píše:Můžeš mi prosím dát tip, sháním ho také...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti