Alphaville - Catching Rays On Giant
Alphaville - Catching Rays On Giant
Nový album Alphaville - Catching Rays On Giant obsahuje song, ktorý sa mi páči "I Die For You Today" tak som si ho zohnal a celý album je katastrofa bez dynamiky iba to reve. Pripájam analýzu tracku.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alphaville - Catching Rays On Giant
Klasický maras, jak když namočíš stětec do barvy a přetáhneš vodorovně
To fakt nasere, zvláště když dneska nejsou půjčovny aby si člověk něco nejprve očuchal,
přesně tohle se mi stalo naposledy tuším u NITZER EBB - Big Het.
Pokud mohu doporučit, daleko lepší je kupovat CAMOUFLAGE oproti Alphaville, sám má dva ale staré věci, Utopia..... a Forever Young. Ty jsou zvukem v pohodě, staré dobré 80 roky, tehdy ještě tolik lemplů po světě nechodilo, dneska je jiná doba, bohužel, ale zpět k té Camouflage, já je miluji, jsou podstatně lepší než Alphaville a od roku 2006 jsou znovu oficiálně ve třech.
Jinak v sobotu v Praze!!! V pátek v Blavě!!! Budu v Praze v první řadě
Ještě k jejich plackám, v posledních dvou měsících jsem nakupoval respektive dokupoval zbytek do originálu co mi chyběl, všechno hraje bohovsky, Spice Crackers, Relocated (to je placka 2006) a DVD Live In Dresden, to Dívko mi přišlo teprve v pátek minulý týden, takže hodně hodně načas
Výborné DTS, stejně tak PCM a stejně tak ac3. Fantastický koncert, skvělé songy, v podstatě to nejlepší od nich za všechny roky, placka 2006 relocated je hodně hodně dobrá, já jsem s ní unešený, návrat k tomu nejlepšímu co kdy udělali, považuji tu věc za tak dobrou jako je pro mě Depeche Mode, dost neuvěřitelné jak je možné že takto skvělá kapela, která kvetla po boku DM už od doby cca 1988 má dneska vedle DM tak malé jméno, ale na to prdím, jsou stejně opravdu stejně dobří a jejich zvuk je stejně dobrý jako DM, akorát někde uprostřed kariéry se hledali, poněvač jim odešel jeden člen, to už ale není pravda, viz dvě hodně dobré poslední placky Sensor a Relocated.
Doporučuji poslechnout každému!!!
Zdarec v sobotu na vltavské !!!

To fakt nasere, zvláště když dneska nejsou půjčovny aby si člověk něco nejprve očuchal,
přesně tohle se mi stalo naposledy tuším u NITZER EBB - Big Het.
Pokud mohu doporučit, daleko lepší je kupovat CAMOUFLAGE oproti Alphaville, sám má dva ale staré věci, Utopia..... a Forever Young. Ty jsou zvukem v pohodě, staré dobré 80 roky, tehdy ještě tolik lemplů po světě nechodilo, dneska je jiná doba, bohužel, ale zpět k té Camouflage, já je miluji, jsou podstatně lepší než Alphaville a od roku 2006 jsou znovu oficiálně ve třech.
Jinak v sobotu v Praze!!! V pátek v Blavě!!! Budu v Praze v první řadě

Doporučuji poslechnout každému!!!
Zdarec v sobotu na vltavské !!!

Re: Alphaville - Catching Rays On Giant
Tak k tomuto albu jsem se dostal poprvé až včera. Myslel jsem, že všechny novější věci od Alphaville jsou shit, ale tahle deska měla na allmusic.com dobré hodnocení, tak jsem si ji dal. Mile mne překvapila, až na to chrčení a zkreslení ve sluchátkách
. Že by ti hoši ještě nebyli úplně odepsaní? Před třemi nebo čtyřmi lety u nás hráli na Mělníku na náměstí v rámci Mělnického vinobraní
. To bylo maso- mezi třema normalizačníma obchoďákama, plný náměstí lidí ožralejch burčákem, a všichni řvali Forever young
. Všichni byli v tý chvíli fakt mladý
Při hledání info o Alphaville jsem úplně náhodou narazil taky na limitovanou edici sbírkové záležitosti s názvem Dreamscapes. Je to 8
CDček. Poslouchám to právě teď při psaní. Minimálně první dvě až tři CD jsou výborná, plná demo a jiných verzí nám známých hitů a to tak, že verzí hodně zajímavých. Některý písničky kolísají, jak byla páska vytahaná, občas vypadne kanál, ale je to super
.Už jsem od nich vůbec nic nečekal a najednou tohle. Je vidět, že tenkrát zamlada měli opravdu velký potenciál

Při hledání info o Alphaville jsem úplně náhodou narazil taky na limitovanou edici sbírkové záležitosti s názvem Dreamscapes. Je to 8