Blue Effect:LIVE

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
korys
Kontaktovat uživatele:

Blue Effect:LIVE

Příspěvek od korys »

Obrázek

Tato česká deska,i kdyby stála hodně přes 500,-kč(jakože nestojí),stojí za Vaše těžce vydělané peníze,protože má jak skvělou uměleckou hodnotu,tak i velmi dobrou zvukovou kvalitu *thumbs up* .Vyznění těch letitých skladeb je velmi zdařilé a nadčasové.Když jsem vložil placku do soustruhu, místy mi naskakoval krupon a oči se zaleskly.Bravo,bravo,bravo chlapi! Možná jste ani netušili jakou jste vytvořili parádu a radost.
Výborný výběr a sejmutí koncertu *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*
Přes řeku do stínu stromů.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: Blue Effect:LIVE

Příspěvek od Aleska »

Já jsem si Radima a jeho kapelu poslech minulý rok, když byl u nás. Vrátil jsem se o 40 let dozadu, ale stálo to za to. Já jsem jej skoro nepoznal, on mne také ne..., roky se odečíst nedají. Vzal jsem s sebou syna, aby věděl co jsem kdysi hrál a vzalo nás to oba dva. Radim je stále Radim, nahrávky Blue Effectu patří do pokladnice beatu té doby. Hraje mu to stále dobře, ta mládež okolo něj umí taky hodně. Byl to krásný a komorní večer, prostě pohodička... *2thumbsup*

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Jo,jo dnešní kluci s kytarama tady mají parádní nestárnoucí inspiraci a vzor jak to dělat,aby to za
něco stálo. Jen ještě k tomu sejmutí a úpravě zvuku z toho koncertu.Většinou,když jsem si pořídil na CD něco,co jsem
znal z LP,byl jsem zklamán,ale tady se to nějak nedostavilo.Klobouk dolů před Těmi,kteří se na tom podíleli.Zvuk je správně hutný i prostorový a vokály hodně reálné.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

S tím kruponem máš pravdu. Zrovna si toto CD pouštím...
Jednak nostalgie a také, jaká se hrála výborná hudba mimo hlavní proud v 70., 80. letech... :!:

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Tohle DVD jsem videl, ale jeste neslysel, budu si to muset koupit.
Hladik je pan kytarista. Poslouchal jsem ho vcera vecer,- jako jednu z veci DVD Na Kloboucku - Best Sessions part 2.
Koupil jsem s vytiskem Reportu mimo jine na www.vltava.cz minuly tyden. Ta cena me tak slehla do oci, ze se to nedalo prejit - 10Kc. Mozna to pro nekoho bude dobry navod
Je tam vice zlevnenych veci. Asi je to uz probrane, ale treba posledni 2CD Eagles za 135,- nebo L.Kravitz The Geatest Hits CD+DVD za 175,- , Bob Geldof vyber za 72,- ......

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Malá technická:Poslouchám a psal jsem pouze o čistém CD,ale celkem nepochybuji,že i DVD bude spracováno se stejnou péčí a bude fajn.

Pokud jde o ten krupon,který mi občas naskakuje,když jsem na měkko.Moc mě dojala(jak jinak)píseň Sluneční hrob v podání Vládi M.při zachování jeho současného reálného hlasu,bez nějaké přehnané snahy o zvukové vylepšování. A zdánlivá nedokonalost se rázem proměnila v krásnou perlu jedinečnosti a odlišení pro mne jako symbol nezadržitelnosti času.
Ale to jen na okraj :oops:

Odpovědět