Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Jo, dvacka. Za to byly dvě porce smažáku s hranolkama nebo 8 piv:)
V době, kdy jsi měl za dvacku 8 piv, jsem bral 9,60 Kčs na hodinu (cca rok 1984)
To já měl 11Kčs. Ale doba se změnila k lepšímu. Dříve člověk musel makat dvě hodiny aby se ožral, dnes stačí hodina.
No a potom tu budú nostalgici trepať že za bolševika bolo lepšie. Prdlajs!
Livin' Blues – Blue Breeze.
Toto sú presne tie momenty keď si človek uvedomí že mať gramofón má zmysel. Platňa má najlepšie časy dávno za sebou - doničený obal, ohníčky veselo praskajú, ale napriek tomu je tam/v tom niečo jedinečné, nejaké čaro, čo robí to povestné potešenie z posluchu.
Toto sú presne tie momenty keď si človek uvedomí že mať gramofón má zmysel. Platňa má najlepšie časy dávno za sebou - doničený obal, ohníčky veselo praskajú, ale napriek tomu je tam/v tom niečo jedinečné, nejaké čaro, čo robí to povestné potešenie z posluchu.
Mám tu platňu (v archívu, cca 20 let nehraná) obal stejný, dovoz z Polska, značka nosiče polská...
ta tvoje bude nejspíš origoš, co. Cena kolem 120 zlotůvek no a při turistickém kurzu 1:3 to byla láce.
ta tvoje bude nejspíš origoš, co. Cena kolem 120 zlotůvek no a při turistickém kurzu 1:3 to byla láce.
Vydavatelstvo Muza. Mám ju z druhej ruky za nejaké drobné odpovedajúce stavu. Aj tak patrí medzi moje najčastejšie púšťané LPčky.
další
hudba fádní až nudná vhodná tak leda podložit křivou almaru...
(Blue breeze je o třídu - dvě lepší)
- Přílohy
-