Co právě poslouchám - na VINYLu
Re: Co právě poslouchám - na VINYLu
Jo, dvacka. Za to byly dvě porce smažáku s hranolkama nebo 8 piv:)

To já měl 11Kčs. Ale doba se změnila k lepšímu. Dříve člověk musel makat dvě hodiny aby se ožral, dnes stačí hodina. 

No a potom tu budú nostalgici trepať že za bolševika bolo lepšie. Prdlajs! 

Livin' Blues – Blue Breeze.
Toto sú presne tie momenty keď si človek uvedomí že mať gramofón má zmysel. Platňa má najlepšie časy dávno za sebou - doničený obal, ohníčky veselo praskajú, ale napriek tomu je tam/v tom niečo jedinečné, nejaké čaro, čo robí to povestné potešenie z posluchu.

Toto sú presne tie momenty keď si človek uvedomí že mať gramofón má zmysel. Platňa má najlepšie časy dávno za sebou - doničený obal, ohníčky veselo praskajú, ale napriek tomu je tam/v tom niečo jedinečné, nejaké čaro, čo robí to povestné potešenie z posluchu.

Mám tu platňu (v archívu, cca 20 let nehraná) obal stejný, dovoz z Polska, značka nosiče polská...
ta tvoje bude nejspíš origoš, co. Cena kolem 120 zlotůvek no a při turistickém kurzu 1:3 to byla láce.
ta tvoje bude nejspíš origoš, co. Cena kolem 120 zlotůvek no a při turistickém kurzu 1:3 to byla láce.
Vydavatelstvo Muza. Mám ju z druhej ruky za nejaké drobné odpovedajúce stavu. Aj tak patrí medzi moje najčastejšie púšťané LPčky.
další
hudba fádní až nudná vhodná tak leda podložit křivou almaru...
(Blue breeze je o třídu - dvě lepší)
- Přílohy
-
Andreas Vollenweider – Caverna Magica.
Zváštna, takmer meditatívna hudba. Dlho som váhal či toto LPčko kupovať, ale nelutujem. Pekný obal.

Zváštna, takmer meditatívna hudba. Dlho som váhal či toto LPčko kupovať, ale nelutujem. Pekný obal.

Předvánoční nadílka

Muzika pro opravdové fajnšmekry, milovníky progresivního rocku 
Mike Oldfield – Tubular Bells, Ommadawn.

No a aby to ostalo v rodine, tak jeho o niečo menej známa sestra - Sally Oldfield – Water Bearer, Easy.
Neviem prečo, ale tentokrát ma viac bavila táto dievčina.

No a aby to ostalo v rodine, tak jeho o niečo menej známa sestra - Sally Oldfield – Water Bearer, Easy.
Neviem prečo, ale tentokrát ma viac bavila táto dievčina.

Claudio Monteverdi – L'incoronazione di Poppea. 3LP - to jest trochu telocviku kým som to všetko poprehadzoval a pootáčal.

Český audiophile vinyl roku 2024. Je to po zvukovej stránke pecka. Matricu narezali priamo v štúdiu v ktorom tento album analógovo nahrali. Dávam opätovne
a 5 hviezdičiek z piatich.

Když je dnes to výročí . . .