Co právě poslouchám

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od Ramones »

tomuhle se dá věřit :-) White Striper

http://www.youtube.com/watch?v=E7AjNexqkVI

metal je proti tomu televarieté ;)

...a tohle jsem dnes objevil díky rádiu Wave: The National

http://www.youtube.com/watch?v=ne43u8suEAg

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

DVD Page+Plant - No quarter. Najprv som začal s 5kanálom, po chvíli mi to začalo nejak vadiť, tak som prehodil na stereo. Inak je to ich "klasika" v kvázi akustickom prevedení šmrncnutá orientom.

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Po dnešním hektickém dni v práci *taktone* jsem se musel uklidnit:
CSNY - Deja Vu a hlavně
Dave Brubeck - Time Out vše na vinylu.
Hned se cítím líp 8-)

sekal

Příspěvek od sekal »

Anna Netrebko - Souvenirs (http://www.allmusic.com/album/souvenirs-mw0001862184)

Moje srdeční záležitost, takže bez dalšího komentáře.. *thumbs up* *klanimse*

Luki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luki »

JV píše:DVD Page+Plant - No quarter. Najprv som začal s 5kanálom, po chvíli mi to začalo nejak vadiť, tak som prehodil na stereo. Inak je to ich "klasika" v kvázi akustickom prevedení šmrncnutá orientom.
Zajímavé, u toho mi také vadí 5kanál. Ale poslouchám to rád. Obzvlášť improvizaci na tržišti v Marakeshi.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Luki píše:Ale poslouchám to rád. Obzvlášť improvizaci na tržišti v Marakeshi.
Ano, tam má tá gitara správne "gule". *2thumbsup*

Len tak pre zaujímavosť - včera večer manželka pustila Plantov ( + A. Krauss ) Raising sand. Ten chlapík má celkom slušný žánrový záber. Na druhú stranu bučiace, všetko zakrývajúce basy ma začali nútiť k myšlienkam o potrebe konečne niečo vykonať s kvalitou aparatúry.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

JV píše:Len tak pre zaujímavosť - včera večer manželka pustila Plantov ( + A. Krauss ) Raising sand. Ten chlapík má celkom slušný žánrový záber. Na druhú stranu bučiace, všetko zakrývajúce basy ma začali nútiť k myšlienkam o potrebe konečne niečo vykonať s kvalitou aparatúry.
Predmetna nahravka je komplet prebasovana a pride mi to ako zamer zvukara, takze aparatura v tom moze byt nevinne. Este pred nou by som vsak pripadne nedostatky hladal v akustike miestnosti.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Hopp píše:takze aparatura v tom moze byt nevinne. Este pred nou by som vsak pripadne nedostatky hladal v akustike miestnosti.
O miestnosti nemám žiadne velké ilúzie - bežná, pomerne dosť zarárožená obývačka s ktorou nemám velmi čo porobiť (na kadejaké woodoo serepetičky neverím), ale zato limity zostavy sú mi relatívne jasné :cry: . Ale to sa už samozrejme netýka tohoto vlákna.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

Jasne, pohoda, upozornoval som hlavne na prebasovanost nahravky, ktora ak si "sadne" s akustikou priestoru, spolahlivo prekryje vsetko ostatne.
Ale aby sme neboli OT, tak vcera som po velmi dlhej dobe pocuval nahravku, ktora dala basovej linke tiez pekne vyniknut:
St. Germain: Tourist
Obrázek

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

[quote="Hopp"]vcera som po velmi dlhej dobe pocuval nahravku, ktora dala basovej linke tiez pekne vyniknut:
St. Germain: Tourist

Poznám - svojho času velmi oblúbená záležitosť mojej manželky :)

sekal

Příspěvek od sekal »

Margita Štefan/Zagorová Hana - Ave (http://www.bontonland.cz/margita-zagorova-ave/)

Protože se mi líbí hlas Š. Margity, poslechl jsem si ze zvědavosti i toto album (ve flacu). Po skončení poslechu jsem se utvrdil v několika věcech :
1/ Mezi operním a popovým zpěvem je tak neskutečný kvalitativní rozdíl, že i v případě, kdy oper. pěvec zdaleka "nejede nadoraz", se mu pop. vokalisté nemohou ani přiblížit.
2/ Popová aranžmá vážné hudby, v daném případě známých oper. árií, jsou většinou nevhodná a nevkusná.
3/ Zagorka by bez Margity již dávno skončila v propadlišti hud. dějin.

Hodnocení alba : *thumbs up* pouze za Margitu..

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

MC5 (Motor city five) Michigan, Detroit. CD The Big Bang ! Výběr, částečně LIVE. Garážový uderground, protopunk, někdy hard rock. Wayne Kramer, Sonic Smith - kytary. Asi 74 min. slušného kraválu, přelom 60.-70. let min.století.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Pro milovníky alternativy jako jsou Happy Mondays, Charlatans nebo Stone Roses doporučuju méně známou kapelu Inspiral Carpets. http://www.allmusic.com/artist/inspiral ... 0000093566 Jejich krátká existence a čtyři desky výrazně obohatily žánr. Poslouchám je hrozně rád, zejména Beast inside... *thumbs up*

boxer

Příspěvek od boxer »

Mirek
P Y T E L

Tak jsem si poslechl poslední. 4.řadovku od Cosmograf.

Tak trojka byla určo lepší.

Obrázek

Odpovědět