Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Já si dnes asi pustím tematicky Vltavu...
Trochu symboliky - mne Vltavu vzala voda.drfish píše:Já si dnes asi pustím tematicky Vltavu...
Na vysvetelenie - nejakými záhadnými cestami sa mi na časť platní dostala voda a kým som na to prišiel tak splesniveli. Niečo som zachránil (ale bez obalov), časť skončila v odpade.
Tak jsem si včera konečně pustil novou desku od Black Sabbath " 13 ", chlapci se vrátili ke kořenům jak začínali a moc se mi to líbí.
Následovala deska od Hugh Laurie -- Didn´t It Rain , včetně bonusů, styl který mu sedí, doporučuji poslechnout ( uslyšíte jak hraje a zpívá Dr. Haus ).
A dlouho večer pak oblíbenou zpěvačku Maria Mena -- její zpěv je pohlazení po duši, výborná zpěvačka, kdo nezná doporučuji.
Následovala deska od Hugh Laurie -- Didn´t It Rain , včetně bonusů, styl který mu sedí, doporučuji poslechnout ( uslyšíte jak hraje a zpívá Dr. Haus ).
A dlouho večer pak oblíbenou zpěvačku Maria Mena -- její zpěv je pohlazení po duši, výborná zpěvačka, kdo nezná doporučuji.
drfish si právě pouští ponorku 

Dr fish se právě cítí jak ryba ve vodě... 

Omyl, já kulminuji...
Držim ploutve! 

Přestože bydlím v Nerátkách (ale daleko od Labe) neposlouchám ani Vltavu a dnes ani šumění deště, tak si nemusím jako Dr. Fisch připravovat ploutve (a kulminovat)
proto poslouchám teď po ránu
Hugh Laurie : Didn't It Rain

famózní
Kdo neslyšel, neuvěří - nejen vynikající zpěvák, ale též vynikající hudebník (jako herce nehodnotím). A aby tomu ještě nebylo konec, tento vynikající bluesman vystoupí v Praze: Hugh Laurie v Praze zahraje dvakrát.

Hugh Laurie : Didn't It Rain

famózní

Kdo neslyšel, neuvěří - nejen vynikající zpěvák, ale též vynikající hudebník (jako herce nehodnotím). A aby tomu ještě nebylo konec, tento vynikající bluesman vystoupí v Praze: Hugh Laurie v Praze zahraje dvakrát.

Miles Davis - Sketches of Spain. 

Nic nez pohoda.......

JV: Nemůžu si pomoct ale podle mě prostě nej deska Milese.

Doporučuji všem fanouškům progresivního rocku. Já se té desky nemůžu nabažit.

Dadawa - krasna atmosfera,paradni zvuk...
http://www.youtube.com/watch?v=XapUtnk-vn0
http://www.youtube.com/watch?v=XapUtnk-vn0

Perfektni hudba a perfektni nahravka! Doporucuji.

Black Sabbath "13" 2013...jak příznačné...nejnovější počin trojice britských pekelníků (Bill Ward účast odmítl) 8 předlouhých písní, 53 min...ponuré těžké, zlověstné kytarové riffy, Ozzyho hysterický vřískot jako bychom se vrátili o 42 let zpět do časů největší slávy kapely na albech Paranoid či Sabbath bloody sabbath. Nikoho nenechá na pochybách že sestava dědků z Birminghamu nepatří do starého železa.