Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
a jeste neco podobneho - http://www.flixxy.com/trumpet-solo-melissa-venema.htm
[youtube]U24nRxc4fXk[/youtube]
Včera mi ježíšek nadělil a dnes v klidu poslouchám : [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/28/ac8o.jpg/]
[/UR
Pohoda a klídek, jak má být o Vánocích.

Pohoda a klídek, jak má být o Vánocích.
DVD Sting - A winter's night

Totáne špičková vec.

Totáne špičková vec.
David Lynch: "CRAZY CLOWN TIME"
... nemůžu si pomoct, od tohoto pána můžu nejen filmy, ale i jeho hudební počiny ...
... nemůžu si pomoct, od tohoto pána můžu nejen filmy, ale i jeho hudební počiny ...

Lucien Dubuis Trio ze Švýcarska, doplněné americkým kytaristou jménem Marc Ribot, jehož zajímavou kytaru jste mohli slyšet na některých albech Toma Waitse. Skvělá hudba: přístupem tvrdý rockový nářez, doplňovaný jazzovými improvizacemi. K cédéčku je připojeno DVD s několika krátkými filmy se záběry z natáčení a z koncertu.
Queen II + Sheer heart atack. Oba remaster 2011. Týmito CDčkami mi ježiško rozšíril zbierku Queenu na 10 CD + 3 LP (z toho jedna výberovka 2 LP). 

-
- Kontaktovat uživatele:
BECKETT - (1974) Beckett (UK @ Progressive Rock Hard)
Na dobrou noc protáhnu ještě CD Player a vytahuju tuhle nepříliš známou kapelu ze sbírky CD a CD-R.

Na dobrou noc protáhnu ještě CD Player a vytahuju tuhle nepříliš známou kapelu ze sbírky CD a CD-R.
Tohle je prostě nádherně čistá kytarová práce. Málokterá ženská na světě je toho schopná!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jdYG-Nh_AxU

http://www.youtube.com/watch?v=jdYG-Nh_AxU
-
- Kontaktovat uživatele:
THIN LIZZY - (1981) Lizzy Killers (IRELAND @ Hard Rock) Compilation

Dohrálo Mi ze sbírky CD-R a jdu vybrat nějakej příjemnej vinyl na večer
)
Dohrálo Mi ze sbírky CD-R a jdu vybrat nějakej příjemnej vinyl na večer

Rickie Lee Jones - PIRATES (1981)
Včera mi přišlo 5 kousků od R.L.J., tak si právě vychutnávám tohle její výborné druhé album. Pro zajímavost - dynamický rozsah alba je 14-18 a podobně jsou na tom i ty ostatní. Je to celkem zážitek a příjemné osvěžení, poslouchat něco takového
http://www.allmusic.com/album/pirates-mw0000650332
Včera mi přišlo 5 kousků od R.L.J., tak si právě vychutnávám tohle její výborné druhé album. Pro zajímavost - dynamický rozsah alba je 14-18 a podobně jsou na tom i ty ostatní. Je to celkem zážitek a příjemné osvěžení, poslouchat něco takového

http://www.allmusic.com/album/pirates-mw0000650332
nahodne som nasiel cez SPOTIFY…uzasne..
Kazumi Watanabe- Georgia On My Mind
Kazumi Watanabe- Georgia On My Mind
Malmsteen, J.Yngwie, Far beyond for the Sun live in Japan 1985, Leningrad 1989, inspirován Blackmorem, kytara Fender a Hendrixem, občas hraje na kytaru zuby.
Rovněž klasický repertoár.
Rovněž klasický repertoár.
Asi najlepší soundtrack čo vlastním: One from the Heart - Tom Waits a Crystal Gayle. Naozaj skvelá muzika.

Ešte mám rád skvelý soundtrack k filmu The million dollar hotel, ale ten som už dlhšie nepočul. Mám ho na originálnej MC kazete a už dlhšie nemám "kazetové" obdobie.
Po vypočutí toho albumu One from the Heart som dostal chuť ešte na jedného Waitsa, tak som siahol po titule s podobným názvom - The Heart of Saturday Night, ale to mi už neviem prečo tak dobre nesadlo.

No a musím spomenúť že na záver mi fantasticky ulahodili pankáči - The Clash - Combat rock. To je neskutočný album do ktorého som zamilovaný od prvého počutia. Kupodivu ma asi najmenej baví naj hit s tohoto albumu (Should I Stay or Should I Go). Ostatné skladby majú pre mňa krásnu, upokojujúcu a trochu dekadentnú atmosféru. Už som to dlhšie nepočúval, tak ma milo prekvapil zvuk cez nové bedne.

Ešte mám rád skvelý soundtrack k filmu The million dollar hotel, ale ten som už dlhšie nepočul. Mám ho na originálnej MC kazete a už dlhšie nemám "kazetové" obdobie.
Po vypočutí toho albumu One from the Heart som dostal chuť ešte na jedného Waitsa, tak som siahol po titule s podobným názvom - The Heart of Saturday Night, ale to mi už neviem prečo tak dobre nesadlo.

No a musím spomenúť že na záver mi fantasticky ulahodili pankáči - The Clash - Combat rock. To je neskutočný album do ktorého som zamilovaný od prvého počutia. Kupodivu ma asi najmenej baví naj hit s tohoto albumu (Should I Stay or Should I Go). Ostatné skladby majú pre mňa krásnu, upokojujúcu a trochu dekadentnú atmosféru. Už som to dlhšie nepočúval, tak ma milo prekvapil zvuk cez nové bedne.

Včera bol čas aj klud v domácnosti - tak som dal v predošlom príspevku spomínanú kazetu - The million dollar hotel. A keďže som to mohol mať hlasnejšie tak som si to náramne užil. V niektorých skladbách to ide "proklate nízko". Super.
Keď už spomínam tie soundtracky - okrem toho One from the Heart a The million dollar hotel mám rád ešte aj Desperado, aj keď tam mi trochu vadia hovorené vsuvky. Ak sa nemýlim, tak aj Bon Joviho Blaze of glory je soundtrack - to je tiež príjemná záležitosť ktorú si občas pustím. Mám to na LP. No a ešte mám Fabulous Baker boys - ale to mi pripadá hudobne trochu nevyvážené.
Neviem či možno považovať za soundtrack hudbu z divadla - ale mám skvelú kazetu Na skle malované.
Keď už spomínam tie soundtracky - okrem toho One from the Heart a The million dollar hotel mám rád ešte aj Desperado, aj keď tam mi trochu vadia hovorené vsuvky. Ak sa nemýlim, tak aj Bon Joviho Blaze of glory je soundtrack - to je tiež príjemná záležitosť ktorú si občas pustím. Mám to na LP. No a ešte mám Fabulous Baker boys - ale to mi pripadá hudobne trochu nevyvážené.
Neviem či možno považovať za soundtrack hudbu z divadla - ale mám skvelú kazetu Na skle malované.