Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Jestli se ti libi soundtracky, tak ti urcite vrele dporucuji jeste "The Rocky Horror Picture Show", s umelci jako napr. Meat Loaf, Tim Curry a Barry Bostwick a samozrejme take "From Dusk Till Dawn", na ktery zase svymi songy "prispeli" m.j. i ZZ Top a Tito & Tarantula.
Nie som zberatelom soundtrackov - zopár ich mám, ale nijak ich programovo nevyhladávam. V podstate som ich vymenoval všetky, zabudol som asi iba na "Pána prsteňov" (čo je tiež zaujímavá vec). Je len náhoda že som si teraz nejaké pustil a pri tej príležitosti som trochu bilancoval.Prospero píše:Jestli se ti libi soundtracky, tak ti urcite vrele dporucuji jeste "The Rocky Horror Picture Show", s umelci jako napr. Meat Loaf, Tim Curry a Barry Bostwick a samozrejme take "From Dusk Till Dawn", na ktery zase svymi songy "prispeli" m.j. i ZZ Top a Tito & Tarantula.
"The Rocky Horror Picture Show" poznám, dokonca to asi ešte mám na nejakej starej VHSke, ale netuším či je to ešte pozeratelné.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mou poobědovou siestu zpříjemňuje alternativní jazz v podání nekonformních Britů 4Walls. K tomuhle CD, mimochodem skvěle nahranému, jsem se dostal díky jejich pražskému koncertu, kam jsem šel úplně naslepo . Na první poslech je to docela chaos, ale po naposlouchání a při pozorném poslechu je nabitá nápady, dynamikou, vtipem, netradičností, které ale skvěle ladí dohromady.
Krátká ukázka: http://ulozto.cz/x2JqinPv/4walls-ukazka-mp3
Krátká ukázka: http://ulozto.cz/x2JqinPv/4walls-ukazka-mp3
Krasny, "kitarovy" jazzrock, pripominajici misty Al DiMeolu nebo Jeff Becka.
(Za bicimi take sedel Bill Bruford, basa - Jeff Berlin, klavesy - Peter Vettese.)
(Za bicimi take sedel Bill Bruford, basa - Jeff Berlin, klavesy - Peter Vettese.)
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Uz je tomu zopar rokov, co sa nemozem nabazit tohto albumu
Bruce má druhé zaměstnání...že by krize v šoubyznysu ?
zdenoeddie: skvělá deska, o tom žádná, ale stejně je dobře že se vrátil tam kde jej máme nejradši!
Bruce už žádná krize myslím zajímat nemusí, létání bylo vždy jeho velkým snem a koníčkem.lechos píše:Bruce má druhé zaměstnání...že by krize v šoubyznysu ?
Postup dobrý...z nevýrazných tuctových Samsonů rovnou do Maiden...asi jak málo známý Johnson z Geordie do AC/DC.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bruce uz nejaky ten rok pilotuje, a medzitym vypredal-i zopar hal po celom svete... to velmi na krizu nevyzera Up the Irons!!!
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Eric Johnson - Bloom (2005). Skvělý kytarista, který hrál i se Satrianim a Vaiem v projektu G3. V některých skladbách i zpívá, ale většinou jde o instrumentální díla. Velmi příjemná deska kombinuje blues, poprock i jazz. Pro příznivce Boba Dylana je tu jeho předělávka skladby "My Back Pages" z roku 1964. Doporučuji pro milovníky kytarového umění s dobrým zvukem.
Naprosto zapadlá perla The Cure, kterou jsem dnes objevil a nikdy předtím neslyšel...
[youtube]3sKWrpaEw0k[/youtube]
[youtube]3sKWrpaEw0k[/youtube]
Hutka & Hladik....
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Judas Priest - Jugulator
[youtube]BZMoikK3ct8[/youtube]