Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Iron horse - Randy Bachman ex. BTO (Scotti brothers 1979) psáno jak přes kopírák mateřský kapely frontmana nicméně jednou až dvakrát poslechnout se dá. Druhá deska formace propadla.

Měl to být večerní předkrm, stala se z toho půlnoční hostina.PetrD píše:ADVENT - "Silent Sentinel"

Trefně napsánoKolargol píše:Měl to být večerní předkrm, stala se z toho půlnoční hostina.PetrD píše:ADVENT - "Silent Sentinel"

Hodně jsem teď "odbočil" a vrátil se do roku 1973. Zkompletoval jsem si všechna CD původní vydání kapely BUDGIE a právě sjíždím "Never Turn Your Back On A Friend".

Tak to pomalinku při " Guatemala Antiqua SHB" začínám vstřebávat

Tak jsem nyní si poslechl nové CD od Gilmoura -- typické a nezaměnitelné kytarové rify, velice dobře se to poslouchá, jsem zvědav jaký bude zvuk na LP.
No jo no . . . čas nezastavíme
Ale chtěl bych tak dobře vypadat, až mi potáhne na sedmdesátku

Jak poznamenal Pytel . . . poslouchá se to dobře. Pravda, žádné překvapení, žádná bomba . . . ale na druhou stranu, ničím nenasere
Mě se to líbí
David byl vždy moje srdcovka 
PS: CD má výborný zvuk

Jak poznamenal Pytel . . . poslouchá se to dobře. Pravda, žádné překvapení, žádná bomba . . . ale na druhou stranu, ničím nenasere

PS: CD má výborný zvuk

Nechci se unáhlit jako u Endlessu od PF, ale nějak mi to nové album od Davida moc nic nového nedává.
Opět bych tam slyšel mnoho drobků z minula.
Ale co chtít stále vymýšlet? Kvalita nahrávky je více než dobrá a na dnešní poměry vynikající. DR cca 12.
Takže vlastně dobrý.
Opět bych tam slyšel mnoho drobků z minula.
Ale co chtít stále vymýšlet? Kvalita nahrávky je více než dobrá a na dnešní poměry vynikající. DR cca 12.
Takže vlastně dobrý.
Svým způsobem máš pravdu, ale tak jako u posledních Pink Floyd, tak ani v tomto případě jsem neočekával něco nového . . . něco, co by mě nějak extra "obohatilo". Je to prostě jen a jen fajn muzika
Když si pustím třeba "Meddle" či "Atom Heart Mother", nemohu vykonávat žádnou činnost, jen se uvelebit a kochat se. V případě posledních PF či Gilmoura mohu
Dnes jsem při poslechu např. dělal bramborový salát
(a že se povedl
).
A obzvlášť mě potěšila kvalita nahrávky, což třeba zas až tak nemohu říci o nových Riverside, na které jsem byl velmi zvědavý (DR tak tak 8)

A obzvlášť mě potěšila kvalita nahrávky, což třeba zas až tak nemohu říci o nových Riverside, na které jsem byl velmi zvědavý (DR tak tak 8)

A před spaním si dávám tuto skvělou záležitost . . .

Vynikající "symphonic prog" z Latinské Ameriky.

Vynikající "symphonic prog" z Latinské Ameriky.
Tak som si tiež pustil nove album D.Gilmoura, a fakt ma to baví, dlho som nevedel prísť na chuť titulnej skladbe ale teraz po par počutiach by som to označil za môj album roku. LP by malo dnes doraziť, zatiaľ apple music a Denon 2000.
Dopoledne jsem si poslechl na radiu BEAT hodinový rozhovor s Gilmourem o nové desce ( jak nahrával, jaké kytary použil,.... ), velice zajímavé a poučné. Ta jeho nová deska je fakt výborná.

. . . . sorry, teď jsem si všiml "Audio&víno" . . .
Poslouchám už asi po páté. je to dobré album s hezkými motivy, které se dostanou pod kůží. I trochu toho šukacího jazzu tam najdeme.
Je to prostě starej Gilmour.
Dík za to. Ale není to oslnivé.
Je to prostě starej Gilmour.
Dík za to. Ale není to oslnivé.
Furt som si hovoril odkial poznám tu titulnu melodiu a moja pani to dnes dorazila
http://youtu.be/k5GCHUV7Iac
http://youtu.be/k5GCHUV7Iac