Co právě poslouchám

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od PetrD »

David BOWIE (2016) - Blackstar
Obrázek

Hudba velmi zajímavá, zvuk alba příšerný :(

foobar2000 1.2.9 / Dynamic Range Meter 1.1.1
log date: 2016-01-09 11:31:55
--------------------------------------------------------------------------------
Analyzed: David Bowie / Blackstar
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
DR6 0.00 dB -7.74 dB 9:58 01-Blackstar
DR5 0.00 dB -5.89 dB 4:53 02-'Tis a Pity She Was a Whore
DR5 0.00 dB -6.89 dB 6:22 03-Lazarus
DR5 0.00 dB -6.09 dB 4:40 04-Sue (Or In a Season of Crime)
DR6 0.00 dB -7.35 dB 4:52 05-Girl Loves Me
DR6 0.00 dB -8.08 dB 4:45 06-Dollar Days
DR6 0.00 dB -7.65 dB 5:47 07-I Can't Give Everything Away

Number of tracks: 7
Official DR value: DR5

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Ace of spades a Stage fright, dneska poslední rozloučení s Lemmym...cigáro, pivo a obligátní
sklenku Jack Danielse
http://img24.cz/images/70204314308460961329.jpg

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Kabát - Dole v dole
Obrázek
Jedno z CDčiek čo som si našiel pod stromčekom a musím povedať že ma to neskutočne baví. Skvelá vec. :D

Korben Dallas - Kam ideme
Obrázek
Toto CD som kúpil manželke. Nejak sa strácam v textoch, tie sú pre mňa trochu ťažké (hlavne v porovnaní s Kabátom), ale po hudobnej stránke je velmi zaujímavá záležitosť s "monumentálnym" zvukom.

boxer

Příspěvek od boxer »

Co na to napsat? No Steven. Hodně slyším náznaky hudby jiných kapel,ale každý bude slyšet to svoje. Hodně dobrý.

Obrázek

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Dnes dopoledne jsem měl nutkání to sosnout, ale pak jsem si řekl, že si počkám s poslechem až na CD z aparátku...že to prostě vydržím. Po poslechu by mě pak určitě napadlo sem písnout poznatky, ale jelikož jsem již jednou byl sprdnutý, když tu popisuji něco, co ještě nevyšlo, radši se držím na uzdě ;) Ale moc se těším :)

Takže si radši dávám . . .
Obrázek

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Já jsem nevydržel a sosnul jsem to. Mi se to líbí. Zdá se mi, že SW se vrací ke svým začátkům u Porcupine Tree. Jsem ale rád, že písně nadále oživuje svou "jazzovou" sekci. *palec*

Asi si pořídím vinyl.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

:oops: Také jsem nakonec nevydržel a sosnul FLAC. Stihl jsem zatím první dvě skladby, vypadá to dost dobře *thumbs up* *thumbs up*

boxer

Příspěvek od boxer »

Já věděl že nevydržíte. :D

Já tam slyším hodně z Doors hudby a zaslechl jsem snad třikrát něco jako ze starých Floydů.
Ale byl to jen jeden celý poslech.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Jsem nadšen *jupi* Vynikající album, bez mučení přiznávám, že ho sjíždím podruhé hned za sebou *2thumbsup* Zatím tedy sluchátkový poslech (FLAC DR10, PC...DAC CA 851C...Bayerdynamic T90), ale nebude to trvat dluho a má sbírka CD se rozroste o další kousek ;) Jsem zvědav, jestli Steven "přitáhne" do Prahy vocalistku Ninet Tayeb. Je úžasná *thumbs up*
Jen tak pro zajímavost, jaký skvost z Izraele v bandu Wilson má
Obrázek

PS: A vůbec . . . s kým z vás se potkám v Praze 19.dubna? ;)

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Já jsem viděl a slyšel koncert SW v Německu na festivalu v Loreley, ten byl k desce The Raven That Refused to Sing (And Other Stories). Byl obzvláště vydařený, hlavně proto, že hrál fláky z prvních tří desek, které se mi líbí nejvíc. *2thumbsup* https://www.youtube.com/watch?v=TDuH7PZ_hH8 https://www.youtube.com/watch?v=lzD9LXov5j8
V loni jsem byl na koncertě v Krakově k desce Hand. Cannot. Erase. O koncertu v Praze jsem uvažoval, ale myslím si, že bude podobný, jako ten předchozí. Tím pádem raději počkám na novou sérii.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Konečně jsem se doma dostal k tomu,abych sedl k poslechu kolekce Spirituál kvintet od Supraphonu. Je to paráda, ti lidi ušli velký kus cesty a na ní z nich padaly fakt perly. I po audiofilské stránce je to příjemný zážitek.
http://spiritualkvintet.cz/media/diskografie/1960-2010/
Obrázek

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Aanonymous Band - Feelings

Příjemná dobře se poslouchající lehounce depresivní akustická muzička, která navíc NENÍ ZMRVENÁ nepovedeným masteringem a tudíž hladí ucho i dost dobrým zvukem. Radost poslouchat *2thumbsup* .
K dispozici na Tidalu nebo lépe jako 48/24 download za cca 350 Kč.

Obrázek

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Dnes mi přinesl hifista ( který si přišel pro zkompletovanou kabeláž ) Cowboy Junkies -- Whites off Earth Now!!! Už to sjíždím po třetí a nemohu se nabažit jak zvukem tak obsahem a podáním. Slyšel jsem o této grupě, ale nikdy mne nenapadlo , že je to tak vynikající. I v pokročilém věku je pořád co objevovat a o tom to je.

boxer

Příspěvek od boxer »

Máš mě poslouchat. Asi před rokem jsem ti u kafe o nich povídal, že už mám celou diskografii a jsou super.
Jenže ty jsi měl v hlavě akorát předělávky u Šrollodualbijce. :?

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Cowboy Junkies . . . patří k těm kapelám, na které zapomínám a pravidelně se k nim vracím. Po celý aktivní život ;) Matně si vzpomínám, jak jsem mladší dceru uspával při " The Trinity Session" ;) Jó to byly časy :roll: Zatímco za okny burácela kolona okupantů, dcera pomalinku začínala vnímat úplně jiné "zvuky" :)

Odpovědět