Co právě poslouchám

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od Peer »

A jenom tak pro orientaci, zrovna jsem si pustil Santanu - Milagro. *thumbs up* :D
Obrázek

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinson »

Rado píše:Hoši, nebuďte hned rozohněný, vyložili jste si to každý po svém, nikoho nepopichuju. Jen jsem si všimnul, že Peer sem prostě dává odkazy víc než často. Je spousta zajímavé hudby, ale všeho s mírou...
Zappo, Santanu si taky rád poslechnu. Některá alba můžu, jiná od něj ale nemusím, proto sem nebudu ale dávat postupně celou jeho diskografii.

Pro představu, poslouchal jsem Ornetta Colemana, zástupce tzv. freejazu... Nik Bartsch Ronin - Llyria se mi nelíbilo,trochu mi připomínalo Garbarka, ale jinak monotónní hudba bez náznaku složitější variace a nedokážu se zaposlouchat.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Dobré muziky prostě není nikdy dost ... ;) *jupi*

mirino_h
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirino_h »

Ja jsem naopak rad, ze jsem peer take casto pise. Vynikajici vlakno kdyz se chci nechat inspirovat co si poslechnout. Sezenu si desku na netu, poslechnu a pokud se mi libi, koupim si cd-cko ( nekdy to chce ale vic hledani, nez hledat album na netu, ale aspon jsem nasel mnoho doposud neznamych vydavatelstvi a obchodu :)

Mirek

pink
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pink »

Peer píše:jsem si všimnul, že Peer sem prostě dává odkazy víc než často

Já poslouchám hudbu každý volný čas a každý den, pokud je to možné.
TV nebo DVD si nepouštím. Vlastně ani nevím, jestli mě dnes ještě TV funguje.
Nezajímá mě to. Hudba je pro mne daleko důlěžitější.
Vzhledem k tomu, že se vlákno jmenuje Co právě poslouchám, tak nechápu, co vlastně kritizuješ?
Vlastně mě to ani nezajímá.
Peere nenech se otrávit. Vlákno se přece jmenuje "Co právě poslouchám". Tak vo co go?
Co říkáš tomu, že u MFSL vyjde na Gold CD Tvůj oblíbený Santana?
UDCD 793 - Caravanserai
UDCD 794 - Love Devotion Surrender

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Pro me je toto vlakno jedno z nejzajimavejsich, je totiz o muzice, o tom, proc se vetsina z nas tady pohybuje. Je take velmi inspirativnim diky takovym lidem jako je Peer.
Nechapu nesmyslne prispevky. Jestli nekoho toto tema nazajima, at ho proste necte. Ja delam to same u jinych, staci znamy nazev temat, kde jeden napada druheho a uz to ani neotviram.

Co prave posloucham? Uz hodiny Francouze na spolecnem mitinku a musel jsem se odreagovat :) . Radeji bych byl doma a sazel jsem jeden zajimavy titul za druhym.

Petre,
nikomu se neomlouvej a nesnizuj frekvenci prispevku, protoze jsou pro mnoho z nas cenne!

sekal

Příspěvek od sekal »

Mamut píše:Pro mě je toto vlákno jedno z nejužitečnějších..*thumbs up*
Souhlasím a je to v podstatě už jediný důvod, proč sem v poslední době chodím... (zlatý Slovanet)....

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

Vcera podvecer SACD stereo stopu, tejto spickovymi muzikantmi nabitej nahravky Telarcu, oslavujucej legendu Weather Report:
Obrázek

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Vrátím se k Beardfish.Toto je progrocková skupina,která mne oslovila snad nejvíce za poslední roky.Nenechte se odradit,když o ní mluvím jako o progrockové.Abum Sleeping in traffic pt.1 je nadžánrové album(omlouvám se za skomolení názvu v předešlém doporučování).Kdo má rád popovější stranu Genesis a eru Collinse tak ten si může chrochtat.Ale já osobně nemusím Colinse,ale některé skladby jsou i s ním povedené.Beardfish je opravdu svěží vánek do progrockových vod.Neslyším zde žádně kopírování hrdinů ze 70. let,ale muziku,která osloví snad každého.jedná se o lehčí progrock,žádné improvizační progrockové nářezy ala King Crimson nebo dlouhé kompozice ala Genesis. Je to prostě silné a nadstandartní album,hodně melodické,skvělé aranže,výborný zpěv,hodně muziky.Předpokládám,že toto album se zařadí do seznamu vrcholných děl nového millenia a do TOP nejvíce posloucháných cd ve vaší sbírce.
Obrázek

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Je to těžké,každý si toto vlákno může vysvětlovat jinak.Rado,jak vyplynulo z našeho dialogu přes email,si představuje vkládání opravdu jen nějaké vyjímečně silné nahrávky,doporučit a něco k tomu i napsat,tak jsem to aspon pochopil.Nebylo to myšleno útočně.Peer má představu takovou, jak je to v názvu vlákna Co právě poslouchám.Tedy cokoliv.Dle reakce je to takto správné a u toho zůstaneme.Je fakt,kdybych tu dával vše co poslouchám, byl by z toho pěkný guláš,a za chvíli byste mne asi ukamenovali. :lol:
*offtopic* Vytvořil jsem nové vlákno Jak vidím naše forum dnes.
Naposledy upravil(a) Zappadaddy dne 25 lis 2010 14:53, celkem upraveno 2 x.

nuchtala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuchtala »

Výborná muzika.Díky za tip.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Pridavam se - tohle vlakno a podobna jsou tim nejlepsim co tady na foru je. Na rozdil od reseni blbosti tady jde o muziku ! Diky vsem, kdo si daji praci sem davat odkazy na zajimavy nahravky. Je to skvela inspirace pro objevovani novych zakouti hudby.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Mám rád film Heaven s Cate Blanchett a tam sa mi zapacili kompozicie Arvo Pärta: Fur Alina a Variations zur gesundung...

Obrázek

Odpovědět