Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
CocoRosie: krasne a netradicne sklbenie dvoch zdanlivo nezlucitelnych svetov-operna spevacka a hip hoperka. Bolo moznost vidiet a pocut aj na tohtorocnej Pohode. Akurat pocuvam album Grey Oceans:
LawIAR: mna ten Blood Orange naopak docela sklamal. Prilis popove klise len miestami tam vnimam tu sviezost. Inak mi to prilis zapada do priemerneho mainstreamu
Akoo že to má popové prvky určite popierať nebudem, ale že by to zapadalo do priemerneho mainstremu? Neeviem no. Mainstream vnimam len ked zabudnem preladit radio v aute alebo ked sedim na nejakom verejnom mieste, no nezapada mi to do konceptu, ktory je pocut v tych piesnach.blesk666 píše:LawIAR: mna ten Blood Orange naopak docela sklamal. Prilis popove klise len miestami tam vnimam tu sviezost. Inak mi to prilis zapada do priemerneho mainstreamu
ja len ze som ho pocul prvy krat na Radiu FM kde ma neoslovil a teraz som to skusil na tvoje odporucenie kedze sa inak vkusom vcelku triafas do mojho vkusu. Blood Orange ma vsak zaujal len v par skladbach, alebo dokonca len ich castiach a potom to niekde sklzlo. Neni to vyslovene spatne ale neoslovilo ma to asi ako teba.Vypocuj si Zoe Keating alebo aj ten Benjamin Clementine ked mas na taku hudbu chut je podla mna dobry.
Jasne. Kolko ludi, tolko chuti, chapem.
Idem skusit!
Idem skusit!
- cabballero
- Kontaktovat uživatele:
https://s29.postimg.org/foxrfaref/1982.jpg
Herbie Hancock - Lite Me Up, CD z r.1982... neumim to dobře popsat... prostě mi to leze dobře do uší
Herbie Hancock - Lite Me Up, CD z r.1982... neumim to dobře popsat... prostě mi to leze dobře do uší
Charlie Haden, Liberation Music Orchestra - Time/Life (2016)
Od této kapely mají CD velmi dobrou zvukovou kvalitu.Super poslech
John Abercrombie Quartet - Up And Coming (2017)
Mike Oldfield - Return to Ommadawn
-po dlouhé době se mu zase povedla skvělá deska a ještě je dost dobře nahraná...za mě
http://www.bontonland.cz/mike-oldfield- ... mmadawn-2/
-po dlouhé době se mu zase povedla skvělá deska a ještě je dost dobře nahraná...za mě
http://www.bontonland.cz/mike-oldfield- ... mmadawn-2/
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Run the jewels - Run the jewels 3
Máte niekto skúsenosti s rapom/hip-hopom? Možno trochu atypická otázka v týchto kruhoch, no ja som našiel potešenie aj v niekoľkých tituloch z týchto vôd. A tento album odporúčam všetkými desiatimi. Nejde o audiofilný zážitok, no album ako celok je pre mňa ako Straight Outta Compton. Výnimočnosť.
Máte niekto skúsenosti s rapom/hip-hopom? Možno trochu atypická otázka v týchto kruhoch, no ja som našiel potešenie aj v niekoľkých tituloch z týchto vôd. A tento album odporúčam všetkými desiatimi. Nejde o audiofilný zážitok, no album ako celok je pre mňa ako Straight Outta Compton. Výnimočnosť.