No vidiš to, a já myslel, že to ještě nevyšloPytel píše:Deep Purple : inFinite --- právě mi dohrálo, dost dobré , typické pro tuto kapelu
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Tomasz Stanko New York Quartet - December Avenue (2017) DR 15

ofiko az 7.4.Karel1 píše:No vidiš to, a já myslel, že to ještě nevyšloPytel píše:Deep Purple : inFinite --- právě mi dohrálo, dost dobré , typické pro tuto kapelu
Hello, lehčí melodický a rytmický popik I.poloviny 70 let

Tarkovsky Quartet - Nuit Blanche (2017) [ECM 24-96]

Však právěraskod píše:ofiko az 7.4.Karel1 píše:No vidiš to, a já myslel, že to ještě nevyšloPytel píše:Deep Purple : inFinite --- právě mi dohrálo, dost dobré , typické pro tuto kapelu
Vltava 14:00
Rozhlasové jeviště
Jan Ámos Komenský: Diogenes znovu naživu. Původně školská hra o svérázných příhodách a originálnímu přístupu k životu slavného řeckého filosofa.
Rozhlasové jeviště
Jan Ámos Komenský: Diogenes znovu naživu. Původně školská hra o svérázných příhodách a originálnímu přístupu k životu slavného řeckého filosofa.
Black out, velmi krátké cedo (37 min) ale říz to dodnes má jako řemen

Guy Sweens - Kamadeva
Horizon píše:Guy Sweens - Kamadeva
Karunesh - Call of the Mystic
https://www.youtube.com/watch?v=waldWijiQDs
Už potřetí v tomto týdnu sjíždím CARPTREE - "Emerger" . . . neskutečně mě toto album chytlo

Ivo Sedláček - The Garden Of Silence

Nahráno v jeho vlastním studiu,které je specializované na nahrávání a produkci akustické hudby, zpěvu a mluveného slova a též na nahrávání sborů, sólistů i komorních souborů, včetně mixu a masteringu.
Savita Studio patří k nejlepším studiím svého druhu u nás a disponuje vybavením, které náleží ke světové špičce v oblasti nahrávání a zpracování akustické hudby. Zvukově opravdu povedené

Nahráno v jeho vlastním studiu,které je specializované na nahrávání a produkci akustické hudby, zpěvu a mluveného slova a též na nahrávání sborů, sólistů i komorních souborů, včetně mixu a masteringu.
Savita Studio patří k nejlepším studiím svého druhu u nás a disponuje vybavením, které náleží ke světové špičce v oblasti nahrávání a zpracování akustické hudby. Zvukově opravdu povedené
Blackfield - Blackfield V

T (Thomas Thielen) - "Epistrophobia"

Další bonbónek ve sbírce

Další bonbónek ve sbírce