Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
TJK - brilantný hudobný vkus!
Přes TIDAL:
Paolino Dalla Porta Quintet - Urban Rega
Paolino Dalla Porta Quintet - Urban Rega
Lidumil,
Možná jsem měl napsat místo slova"bohužel"slůvko "ale".
Jestlipak víš, že MoFi už má v nabídce kromě zmíněného"Brothers in Arms" i další tituly od DIRE STRAITS a to: Dire Straits, Comuniqué, Making Movies, Love over Gold. Vše 45rpm. Už mám objednané.
Možná jsem měl napsat místo slova"bohužel"slůvko "ale".
Jestlipak víš, že MoFi už má v nabídce kromě zmíněného"Brothers in Arms" i další tituly od DIRE STRAITS a to: Dire Straits, Comuniqué, Making Movies, Love over Gold. Vše 45rpm. Už mám objednané.
No nevím, tak díky za info. A kde to objednáváš? Přímo na MoFi?
Lidumil,
Posílám SZ
Posílám SZ
Jak to prosímtě děláš, když ani na stránkách MoFi nejsou v nabídce ?
Mimochodem na jiných stránkách je tam naplánována závěj nových titulů, o kterých jsem si myslel, že už na tomto labelu nikdy nevyjdou
Jirie,
Objevil jsem to v souboru novinek od svojeho dodavatele, kde tyto tituly byly uvedeny.Co se týká novinek od MoFi, nedělám si žádné iluze, například na FOREIGNER " Head Games"a "4" jsem čekal od roku 2010 do roku2014.Od roku 2010 byly deklarovány, že vychází.Nicméně dodavatel mně sdělil, že objednávka na DS byla přijata, nezbývá než čekat, dodací lhůta je 30až60 dnů
Objevil jsem to v souboru novinek od svojeho dodavatele, kde tyto tituly byly uvedeny.Co se týká novinek od MoFi, nedělám si žádné iluze, například na FOREIGNER " Head Games"a "4" jsem čekal od roku 2010 do roku2014.Od roku 2010 byly deklarovány, že vychází.Nicméně dodavatel mně sdělil, že objednávka na DS byla přijata, nezbývá než čekat, dodací lhůta je 30až60 dnů
Myslím, že boss bossov v Pro-Jecte sa nechal počuť, že jeho najobľúbenejším albumom je DSotM. A keďže si ho púšťa len možno raz ročne, všetko musí byť dokonalé a nastavené tak, aby mal z toho pocit dokonalého zážitku. Samozrejme parafrázujem a síce ja to až tak vážne neberiem, no počúvam ho s obrovskou obľubou po dlhšej dobe rovnako. Možno niekoho, kto Odvrátenú stranu Mesiaca dlhšie nepočul, inšpirujem a vzbudím chuť zavrieť oči pri ultra dokonalej Time, aby sa o chvíľku mohol pri Us and Them zasnívať.
ÓoooooSteve píše: ↑03 pro 2017 21:00Rickie Lee Jones - Pirates (Rhino 2009, neremasterované, původní verze)
Při poslechu téhle nahrávky si člověk s hrůzou uvědomí tu bídu dnešních nahrávek, "ošetřených" silnou dynamickou kompresí, které se na nás často valí jako smrtící lavina nebo parní válec. Ten rozdíl úplně praští do uší. Hudba krásně žije a dýchá, průměrný DR 15, ach jo, to byly časy
Až jsem se skoro lekl
V první moment jsem myslel že mi jede multikanál
Na narodky som dostal CD Leonard Cohen - You Want It Darker. Zaujímavé počúvanie, má to zvláštnu atmosféru, hlavne keď si človek uvedomí čo nasledovalo vydaniu tohoto albumu. Zvukovo je to celkom fajn, len mám pocit že hudobný doprovod by mohol byť trochu menej v úzadí. Ale je to hlavne o Leonardovy.
Diana Krall - The Girl In The Other Room
Hudebně se mi tahle deska líbí opravdu moc. Kromě jazzu na člověka dýchne i kapka blues nebo čistě popová balada.
Nahrávka by mohla být trochu tišeji nahraná.................... ale jinak špica -- zní neuvěřitelně živě, jako by byli přímo u mě doma. Z nástrojů mají prvotřídní zvuk bicí a kytara. A hlavně Dianin hlas - plný odstínů a doslova hmatatelně přítomný............... a dokonce bych řekl --- těžko tomu uvěřit --- vášnivý........................
Dobrá deska.
Nicolas Jaar - Sirens
Experimentálna elektronika. Niečo úžasné. Odporúčam najmä ľuďom, ktorí si radi občas vypočujú niečo "iné".
Experimentálna elektronika. Niečo úžasné. Odporúčam najmä ľuďom, ktorí si radi občas vypočujú niečo "iné".