Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
V sobotu jsem se 20:10 díval na Art, a s Kurtem vzpomínal, .... jó jak jsme si tenkrát tu Nirvanu užívali. Nedalo mi to a hned jsem objednal

Ďalšia noc bez spánku - ešte že existujú sluchátka. Trochu som prevetral CD player.
Na začiatok - Ian Anderson - The Secret Language of Birds. Jedno z mojich najoblúbenejších a zvukovo najvydarenejších CDčiek.
Nasledovali Dire Straits - Communiqué. Tiež dobrá nahrávka, ale trochu iným spôsobom, nie je to také krištálovo čisté ako ten Anderson.

Na záver - John Butler Trio - Sunrise Over Sea. Zase celkom iný zvuk - skôr taký "garážový". Ale inak fajn.

Na začiatok - Ian Anderson - The Secret Language of Birds. Jedno z mojich najoblúbenejších a zvukovo najvydarenejších CDčiek.

Nasledovali Dire Straits - Communiqué. Tiež dobrá nahrávka, ale trochu iným spôsobom, nie je to také krištálovo čisté ako ten Anderson.

Na záver - John Butler Trio - Sunrise Over Sea. Zase celkom iný zvuk - skôr taký "garážový". Ale inak fajn.

Nemůžu se nabažit. Jak jsem ho a ani brouky extra nemusel (ne že by se mi nelíbili), ale přeci jen jsem jel na tvrdším materiálu, tak toto je superextra povedené. A taky jsem o hodně starší než tenkrát.

Taky si to myslím.Neotřelé, zvukově dokonalé, plně srovnatelné s alby Wings a sólové tvorby ze .sedmdesátých let. Bravo Maestro.
Dík za výborný tip skvělá věc určitě si koupí desku jdu se podívat kdo nám ji nabízí.
No,je to uplna novinka. Na to,ze se rika,ze kártnymu dochazi dech,vsude slysim samou chvalu. Jdu otestovat,popripade zakoupit,tedy.
Poslouchám novinky na TIDALu .
David Crosby -- Here If You Listen (MQA ) -- parádní záležitost, skvělé
Eric Bibb -- Global Griot -- jeden z mojich oblíbených , ale toto je takový průměr
The Teskey Brothers Half -- Mile Harvest (MQA ) -- dost dobré
Christian McBrides -- New Jam -- výborně nahrané
David Crosby -- Here If You Listen (MQA ) -- parádní záležitost, skvělé
Eric Bibb -- Global Griot -- jeden z mojich oblíbených , ale toto je takový průměr
The Teskey Brothers Half -- Mile Harvest (MQA ) -- dost dobré
Christian McBrides -- New Jam -- výborně nahrané
Tak sme sa dočkali
Progres 2 - Tulák po hvězdách

Progres 2 - Tulák po hvězdách

Dead Can Dance - Dionysus - 2018

Naposledy upravil(a) bryston dne 03 lis 2018 17:43, celkem upraveno 1 x.
https://www.youtube.com/watch?v=hRUyB9t ... rt_radio=1
Omlouvám se nějak se mi nedaří nalinkovat odkaz s videem, začínám
Odkaz na Yello - Live in Berlin HD
Omlouvám se nějak se mi nedaří nalinkovat odkaz s videem, začínám