Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Obe desky jsou skvele. A zvukove moc povedene. Taky mam radeji Sitra Archa
ej čo ! známe máme ale (prakticky) neposloucháme
http://lege.cz/hudba/atomic.htm
http://lege.cz/hudba/atomic.htm
- Přílohy
-
-
No zrovna tyhle desky nepatří k tomu lepšímu co bylo vydáno. Studiovek bylo sedm a z toho se mi líbí pět.
První tři r.1970,1970,1971, a potom ty dvě poslední ale to už je trochu do popíku r.1980 a 1983. Tím kapela končila.
za oněch časů radostnýho budování to severský bratři ve zbrani vydali Atomic Rooster na vinylu - byla po ňom docela sháňka jak po čemkoliv původem za železnou oponou tenktát, jo...
- Přílohy
-
Je to parádní progresivní rock a to mám rád.
EXODUS : Bonded by Blood (1985)
Thrash metal.
Jedno z nejdůležitějších alb definujících žánr, dodnes poslouchatelné.
Ramones. Po explozi punku v Evropě - I.pol.70 let - přišla americká odezva v jejich podobě. Byli nekompromisně tvrdí ale i melodičtí, položili základy budoucím grindcore kapelám až do dnešních dnů aktivních.
Leave home 1977
Rocket to Russia 1977
Leave home 1977
Rocket to Russia 1977
- Přílohy
-
-
Tak mě napadlo co jsem poslouchal před 30 lety za české kapely. Od rána se to snažím poslouchat.Kvalita nahrávek je děs!
Tak zas až takový úlet to od Franka nebude -- zjistil jsem, že obdivoval a učil se u Karlheinze Stockhausena, což byl asi největší hudební experimentátor minulého století, jak ve "vážné", tak v elektronické hudbě. Např. na světové výstavě v Japonsku postavil pavilon s kruhovým hledištěm, které bylo reproduktory obklopeno nejen dokola, ale i v SEDMI vertikálních patrech!!!dadaft píše: ↑23 led 2019 16:44No, já Zappu nikdy pořádně neslyšel a neposlouchal (spíš proto, že jsem se nedostal k jeho nahrávkám, než že bych ho nějak programově odmítal, to samé třeba Bowie), ale tohle asi nebude typický Zappa. Nevědět, tipoval bych nového Wolfganga Mitterera nebo něco takového.............. hodně experimentální hudba, prostorový masakr, který se blíží nahrávkám moderní klasické hudby...
Takže Feeding the monkeys at ma maison je takové Zappovo dědictví téhle spolupráce...
Suzi Quatro : Your Mama Won´t Like Me (1975)
Člověk by měl dohánět poslechové resty,,,,,,,,,,,,,,,, skvělá, skvělá deska!!!