... jak jinak
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
ale no ne...Zuzka čtyřkolka se probrala z dlouhého hyperspánku a už pilně pracuje na novém albu:
https://www.gregi.net/clanky/suzi-quatr ... eamhammer/
The Donnas : Bitchin´ (2007)
Tak jsem včera po filmu o The Runaways dlouho do noci sjížděl dívčí kapely a musím říct, že mám nový velký objev.
Po pravdě mě dívčí kapely moc neberou. Nicméně dvě opravdu uznávám -- Girlschool a Hole.
A přibyla k nim třetí kapela - The Donnas.
Asi nejkomerčnější z nich, ale Bitchin´ je prostě skvělá deska -- jo, je to o tom, že pařba je základ, nic složitého, ale skvělé nápadité kytarové riffy, hodně vokálů a opravdu jedna pecka za druhou ,,,,,,,,,,, Def Leppard zkřížený s Green Day a hrajou to holky.
Vynikající je i Spend the Night z 2003.
THE DONNAS
ty feministky rock´n´rollu nebyly tak úplně špatné, obstarej si dvě alba sk.Birtha, I. a
CAN´T STOP THE MADNESS" (1972, 1973) občas si je poslechnu za účelem provětrání aparátu
CAN´T STOP THE MADNESS" (1972, 1973) občas si je poslechnu za účelem provětrání aparátu
No a komu nevadí úrok někam trochu k Billymu Idolovi, můžu doporučit The Sounds
Blues rock na neděli!
Včera som si vypočul ďalšie prírastky od ACT.
Prvé CD ani neviem ako to nazvať, tak som to nazval "jazzová živočíšnosť" Musel som si to pustiť 2x lebo na prvé počutie sa mi to vôbec nepáčilo a ono to nieje zlé len asi nie pre každého. Druhé CD prijateľné hneď na prvý raz. Zvuk veľmi dobrý u oboch CD ako som u ACT zvyknutý.
Joachim Kühn: Voodoo Sense
Scott DuBois: Winter Light
Prvé CD ani neviem ako to nazvať, tak som to nazval "jazzová živočíšnosť" Musel som si to pustiť 2x lebo na prvé počutie sa mi to vôbec nepáčilo a ono to nieje zlé len asi nie pre každého. Druhé CD prijateľné hneď na prvý raz. Zvuk veľmi dobrý u oboch CD ako som u ACT zvyknutý.
Joachim Kühn: Voodoo Sense
Scott DuBois: Winter Light
Fastway (1983) Eddie Clarke po odchodu z Motörhead - vlastní kapelu založil si
Waysted: Vices (1983) Pete Way po odchodu z UFO - vlastní kapelu založil si
(též vypomáhal u Clarke ve Fastway)
Waysted: Vices (1983) Pete Way po odchodu z UFO - vlastní kapelu založil si
(též vypomáhal u Clarke ve Fastway)
- Přílohy
-
-
Psychotic Waltz - A Social Grace
Výborné.
Výborné.
lechos:
Hlavně, na jedničce FASTWAY je skladba Heft, což je pro mne hardrockový hymnus všech dob. Nadoblačně silný song.
Hlavně, na jedničce FASTWAY je skladba Heft, což je pro mne hardrockový hymnus všech dob. Nadoblačně silný song.
jo, tehda kolem roku 1983 vznikala spousta dobrých kapel, NWOBHM, formace Tank je toho příkladem.This means war. dnes polozapomenutí.
- Přílohy
-
Jsem ji viděl naživo před skoro 2 roky a docela jim to šlapalo.lechos píše: ↑24 úno 2019 06:29ale no ne...Zuzka čtyřkolka se probrala z dlouhého hyperspánku a už pilně pracuje na novém albu:
https://www.gregi.net/clanky/suzi-quatr ... eamhammer/
no jo...a zahraje nám v Olomouci, není to tak strašně daleko a už se těšíme
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
kdy ? v programu koncertů 2019 to zatím nemá ...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Protože nejsem kabeloposluchač.
Yerûšelem – The Sublime, projekt tvůrce Blut Aus Nord.
Yerûšelem – The Sublime, projekt tvůrce Blut Aus Nord.