Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Multiplatinové album Eliminator se komerčně prosadilo řadou úspěšnejch videoclipů jako Gimme all your lovin, Sharp dressed man či Legs například kdežto DVD Greatest hits - the video collection (1992) obsahuje - z větší části - tituly zrovna odtamať
PS. na Tejas mrknu až bude čas k poslechu, mám někde založeno.
Eliminator je pro mně těžká komerce poplatná vkusu posluchačstva, pro mě jsou nej pravě tituly před.
Moderní jazz na dnešní odpoledne.
Jazz NOVINKA
Ovšem tohle je opravdu bomba!
David Torn (Tripping...) zvuk výborný, hudba velmi náročná na poslech. Jen pro opravdové fainšmekry, kteří zbožňují kvalitní zvukovou nahrávku na úkor žánru, který nemusí každému sednout.
Church : Seance (1983)
velmi poklidný pop rock pro vyrovnané povahy
Kix : Cool kids (1983)
průměrné ačkoli dva tituly (Body talk, Restless blood) zaslouží pozornost a mohly aspirovat
na nějakou příčku výše v žebříčku hitů své doby no nestalo se tak...všechno odvál čas
velmi poklidný pop rock pro vyrovnané povahy
Kix : Cool kids (1983)
průměrné ačkoli dva tituly (Body talk, Restless blood) zaslouží pozornost a mohly aspirovat
na nějakou příčku výše v žebříčku hitů své doby no nestalo se tak...všechno odvál čas
- Přílohy
-
-
Blues na odpoledne
Další blues na dlouhé odpoledne!
Carlos - všechny tři placky jsou super.Nedávno jsem poslouchal od L.Abrahama-Colours a to je také velmi povedené.
Saxon - Power and the glory (1983) CD nosič obsahuje 9x bonus, remasters and live které na LP nejsou
dobrá věc, svého času populární jak Iron Maiden
dobrá věc, svého času populární jak Iron Maiden
- Přílohy
-
Nedávno jsem si přivezl z Anglie z burzy pár prastarých elpíček Floydů, např. úžasnou desku "RELICS". Docela jsem se bál, ale po vyprání má deska nádherný zvuk. Ale ten obal, děs a běs, ani se mi na něj nechce šahat, jak je zaapatlaný nevím čím. Přátelé poraďte co s tím. Desku vyperu ale obal asi těžko. Alespoň nějaký způsob preventivní dezinfekce. Nevím co s tím. Dík za radu, co s takovými obaly děláte vy.