Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
obávám se že zde technické řešení není...obal desky má funkci identifikační a ochrannou (stejně jak každý obal jakéhokoliv zboží) podstatný je vnitřek tedy LP nosič a ten je jak uvádíš v pořádku
Relics mám CD-R kopii z bazaru, bez krabičky, bez bookletu, no a co ? je to otázka estetiky, vkusu a zvyklosti, u mě ne až tak prvořadé jo a jinak, PE obal na LP koupit se u nás dá (vyrábím si sám)
Relics mám CD-R kopii z bazaru, bez krabičky, bez bookletu, no a co ? je to otázka estetiky, vkusu a zvyklosti, u mě ne až tak prvořadé jo a jinak, PE obal na LP koupit se u nás dá (vyrábím si sám)
NOVINKA
Tak ještě jedna NOVINKA

shame songs of praise
loňská prvotina britské kytarovky
indie / hard / punk
Tata Bojs - Nanoalbum (2018 Remaster)
CO-OP....Co-Op (2018)

Debutový album kapely syna Alice Coopera - vydarený rock.. 
Rodrigo - 2CD Complete concertos for guitar and harph

Super muzika. Počuť to na špičkovej aparatúre musí byť naozaj zážitok.
Pre ludí so slabšími nervami, resp. s nervóznymi príbuznými (susedmi) si treba ustrážiť hlasitosť. Keď sa nastaví volume na dobrú počutelnosť tichého ševelenia gitár, treba rátať že sem tam príde razantný nástup celého orchestra.

Super muzika. Počuť to na špičkovej aparatúre musí byť naozaj zážitok.
Pre ludí so slabšími nervami, resp. s nervóznymi príbuznými (susedmi) si treba ustrážiť hlasitosť. Keď sa nastaví volume na dobrú počutelnosť tichého ševelenia gitár, treba rátať že sem tam príde razantný nástup celého orchestra.

Hans Zimmer
Caitlin De Ville
Mozart Heroes
Lindsey Sterling
....jojo, ja vim - my youtubaci
Caitlin De Ville
Mozart Heroes
Lindsey Sterling
....jojo, ja vim - my youtubaci

Ešte som si dal na porovnanie toho Rodriga (Concierto de Aranjuez) v podaní Jozefa Zsapku doprevádzaného Warchalovcami.
Tá istá muzika - diametrálne iné prevedenie. A nemôžem si pomôcť - tá opusácka verzia sa mi asi páči viac.

Tá istá muzika - diametrálne iné prevedenie. A nemôžem si pomôcť - tá opusácka verzia sa mi asi páči viac.

Donna Summer - Bad girls (1979) zcela v rytmu disco pozdních 70.let též se ji říkalo královna disco no dejme tomu...
- Přílohy
-
Co mě tak baví tak tahle blondýna!!!!
Výborný album, mám doma čiernu verziu LP, aj limitovanú verziu na 150 ks. Zaujímavosťou je že každý z tých 150 LP má inú farbu.svartenatt píše: ↑27 úno 2019 17:36Protože nejsem kabeloposluchač.
Yerûšelem – The Sublime, projekt tvůrce Blut Aus Nord.
NOVINKA!
Deep Purple znají všichni ale, na tom výběru Singles A´s & B´s figurujou rarity jako příkladem
Strange kind of woman, Black night či When a blind man cry - nejsou na žádném řadovém albu skupiny
Strange kind of woman, Black night či When a blind man cry - nejsou na žádném řadovém albu skupiny
- Přílohy
-