Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Tanith - In Another Time
Debutový album americkej hardrockovej kapely, pre mňa veľmi príjemné prekvapenie. Atmosféra začiatku 70-tych rokov, striedanie tempa a nálad, prvky folku a výborný súzvuk ženského a mužského vokálu.
ALBANY DOWN - Not Over Yet (2013)
...parádny britský blues rock so ženou za bicími ... Re: Co právě poslouchám
Blues na víkend!
ALBERT CASTIGLIA - Masterpiece (2019)
...blues forever... Re: Co právě poslouchám
Rock z Kanady NOVINKA! To jsem neznal a je to fakt dobrý!
PETER PARCEK - Everybody Wants to Go to Heaven (2017)
...bostonský bluesový gitarista (v USA v top 13)... Re: Co právě poslouchám
Kutil191
...zatiaľ bol vydaný len singel...album bude vydaný 31.5.2019...
0819873019336.jpg
NOVINKA Blues pro dnešní deštivé odpoledne!
Madonna - Ray of Light
Po prvý krát som počul tento album. Poznal som z neho iba dve-tri pesničky čo som zachytil v rádiu a musím povedať že ma ako celok velmi príjemne prekvapil. Nie je to až taký mainstrean a popík, aký by sa dal od tejto dievčiny očakávať. Je tam síce aj dosť elektroniky, čo ja všeobecne moc nemusím, ale tu je celkom vkusne zakomponovaná. Miestami mi niektoré pasáže dokonca dosť pripomínali atmosférou niektorých skladieb od Suzanne Vega. Už sa teším na dalšie vypočutie.
Po prvý krát som počul tento album. Poznal som z neho iba dve-tri pesničky čo som zachytil v rádiu a musím povedať že ma ako celok velmi príjemne prekvapil. Nie je to až taký mainstrean a popík, aký by sa dal od tejto dievčiny očakávať. Je tam síce aj dosť elektroniky, čo ja všeobecne moc nemusím, ale tu je celkom vkusne zakomponovaná. Miestami mi niektoré pasáže dokonca dosť pripomínali atmosférou niektorých skladieb od Suzanne Vega. Už sa teším na dalšie vypočutie.
MICHAEL LANDAU GROUP - Live (2006)
...blues forever... - PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vřele doporučuji všem art - prog - rokerům.
Blues na odpoledne!