Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Klídek a poslouchej si Billie 

The BABE RAINBOW - Double Rainbow (2018)
-----------------------------------------------------------------------------
tak dneska psychedelický večírek

vysmátý psycho-popík
Ano, poslechl jsem si ji Karle. Zajímala mě deska 17 leté holky, která dobyla americkou albovou hitparádu.
S tvojí logikou, že by se nesmělo psát na "HIFI fórum" o špatně nahraných albech, tak se nemůže psát skoro o ničem...
S tvojí logikou, že by se nesmělo psát na "HIFI fórum" o špatně nahraných albech, tak se nemůže psát skoro o ničem...
Možná znáš tohle:
https://www.discogs.com/Lorde-Pure-Hero ... ter/602071
Tuhle desku nahrála dokonce 16 letá holka, ale je to úplně jiná liga než ta otřesnost od Billie Eilish. Bohužel druhá deska kterou Lorde vydala o pár let později už zdale tak dobrá není.
https://www.discogs.com/Lorde-Pure-Hero ... ter/602071
Tuhle desku nahrála dokonce 16 letá holka, ale je to úplně jiná liga než ta otřesnost od Billie Eilish. Bohužel druhá deska kterou Lorde vydala o pár let později už zdale tak dobrá není.
LUK - 15. prosince 2013 jsem v tomhle vlákně napsal (strana 99):
LORDE - Pure Heroine
další superpopárna s osobitým zvukem a spoustou vokálů, něco jako Serena Ryder.
(nicméně dlužno říct, že se to (stejně jako Serena) časem oposlouchá a zbydou jen jedna dvě písničky na výběru (které si moc rád dělám, protože na značné části dnešních desek člověk na jde jen pár dobrých songů... - zkrátka s tím srovnáním s legendárními deskami popu od Anastacie či Sealovou Dvojkou jsem to přehnal
)
**************************************************************************************************
pod kůži se mi ale hodně dostává Sarah Jarosz.
Build Me Up From Bones
Takže ano, znám...
LORDE - Pure Heroine
další superpopárna s osobitým zvukem a spoustou vokálů, něco jako Serena Ryder.
(nicméně dlužno říct, že se to (stejně jako Serena) časem oposlouchá a zbydou jen jedna dvě písničky na výběru (které si moc rád dělám, protože na značné části dnešních desek člověk na jde jen pár dobrých songů... - zkrátka s tím srovnáním s legendárními deskami popu od Anastacie či Sealovou Dvojkou jsem to přehnal

**************************************************************************************************
pod kůži se mi ale hodně dostává Sarah Jarosz.
Build Me Up From Bones
Takže ano, znám...

SLIPKNOT - We Are Not Your Kind (2019)
Když jsme u těch albových hitparád, do čela té britské se docela překvapivě dostala nová deska amerických Slipknot.
Mnó,
originalitou album moc nehýří, nejsem přes tuhle muziku nějaký odborník, pro mé ucho smíchaný Linkin Park s Opeth,
(ale nemyslím to jako nějak strašlivě zdrcující kritiku, Linkin Park prostě ovlivnili metal na hodně dlouho a hluboko, podobně jako před nimi třeba Helloween)
ale zase má to tah a energii, to jo,
a textově to asi Britům semletým nekonečným brexitem-nebrexitem štymuje...
Nejlepší kousky alba dle mého - Nero Forte a Spiders
Někteří jsou ovšem nadšení víc
https://magazin.aktualne.cz/kultura/hud ... 47ab5f122/
No, já zůstanu spíš u svých klasických heavy metalovek od Accept po současné švédské Bullet, a když mě občas chytne slina na tyhle novoty, tak si pustím ten svůj oblíbený Opeth...

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Trochu z jiného soudku:
Of Monsters And Men - My Head Is An Animal
Příjemný islandský, téměř taneční folk-pop.
Of Monsters And Men - My Head Is An Animal
Příjemný islandský, téměř taneční folk-pop.
- Přílohy
-

LAMB - The Secret Of Letting Go (2019)
down-tempo electronica z Manchesteru
možná zatím nejlepší deska od Lamb, rozhodně lepší než dvě předcházející, není to k čemu byste se desetiletí vraceli, ale pár poslechů to ustojí...
(mimochodem - jejich první věc, která vyšla i na kazetách ...... vrací se tape-decky???)
Gamma Ray - Land Of The Free

Konečne som zohnal pôvodné CD vydanie z 1995 tohto klenotu "pokleslého žánru".
Hudobne pre mňa výborné, zvukovo po všetkých tých výročných remasteroch toto pôvodné nemecké vvydanie dosť dobré, samozrejme v rámci žánru

Konečne som zohnal pôvodné CD vydanie z 1995 tohto klenotu "pokleslého žánru".
Hudobne pre mňa výborné, zvukovo po všetkých tých výročných remasteroch toto pôvodné nemecké vvydanie dosť dobré, samozrejme v rámci žánru

už tady nedávno hostoval hudebník tento ale deska je jiná: The Jeff Beck band UPP - legends (Shanghai music Ltd. & Wisepack 1994)
- Přílohy
-