Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
A jen tak pro zajímavost . . . HI-Res No comment.
Analyzed: Iggy Pop / Free
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
--------------------------------------------------------------------------------
DR7 -0.10 dB -10.79 dB 1:48 01-Free
DR5 -0.10 dB -6.56 dB 4:19 02-Loves Missing
DR8 -0.09 dB -10.24 dB 3:30 03-Sonali
DR7 -0.10 dB -8.97 dB 4:31 04-James Bond
DR6 -0.08 dB -7.19 dB 4:22 05-Dirty Sanchez
DR4 -0.01 dB -7.73 dB 3:58 06-Glow In The Dark
DR7 -0.10 dB -8.27 dB 4:08 07-Page
DR12 -0.11 dB -15.43 dB 3:13 08-We Are The People
DR7 -0.10 dB -9.71 dB 1:48 09-Do Not Go Gentle Into That Good Night
DR7 -1.11 dB -11.09 dB 2:09 10-The Dawn
Number of tracks: 10
Official DR value: DR7
Samplerate: 44100 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 24
Bitrate: 1436 kbps
Codec: FLAC
... a niečo aj s českých luhú a hájú:
Jeronimo (1971) germáni, překvapili říznosti a razancí typickou pro I. polovinu 70. let, slova anglická
(je stále co objevovat)
http://lege.cz/hudba/jeronimo.htm
(je stále co objevovat)
http://lege.cz/hudba/jeronimo.htm
- Přílohy
-
Ako ti to CD znie?
Ja mám z toho trochu zmiešané pocity. Keď som bol na nich naživo, tak tam bola nahovno akustika (kostol kde bolo silné echo), tak som si povedal že si to vychutnám na CDčku, ale nejak mi to tiež nepasuje. Príde mi to také niejaké plechové, alebo ako by som to popísal. Chýba tomu trochu tepla a mám pocit že im niekedy ustrelí hlasitosť. Inak muzika je fajn.
Ja mám z toho trochu zmiešané pocity. Keď som bol na nich naživo, tak tam bola nahovno akustika (kostol kde bolo silné echo), tak som si povedal že si to vychutnám na CDčku, ale nejak mi to tiež nepasuje. Príde mi to také niejaké plechové, alebo ako by som to popísal. Chýba tomu trochu tepla a mám pocit že im niekedy ustrelí hlasitosť. Inak muzika je fajn.
Áno. Muzika ok, ale v tej akustike to nie je moc šťastne nasnímané. Samotný organ by bol aj celkom v pohode, ten do takej akustiky logicky pasuje. Komplexnejšie pasáže s dychmi pôsobia ale fakt dosť divne.JV píše: ↑19 zář 2019 07:34Ako ti to CD znie?
https://bratriorffove.bandcamp.com/releases
Zajímavá deska. DR asi nebude nějak zajímavé, dle ucha, ale nějak mi to nevadí, vzhledem k obsahu...
Zajímavá deska. DR asi nebude nějak zajímavé, dle ucha, ale nějak mi to nevadí, vzhledem k obsahu...
Že to ale letí