Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Remixy jdou hrát zfleku bez korekcí a zní mi jako že je dělal někdo, kdo ví jak má dobře nahraná rocková hudba znít, na rovně hrajících monitorech, ne na bigbítových megamonitorech s naducanými basy, na kterých je na ucho při mixování musel tenkrát někdo stáhnout dohubena a doma pak naopak každý zfleku sahal po korekcích na basu a kotlil to na basech nahoru.
A když je k tomu flat remaster pro fajnšmekry trvající na doslovném původním znění, tak je to situace s výhrou pro každého.
To je můj názor, nerad bych se tu o tom postoprvní přel...
A když je k tomu flat remaster pro fajnšmekry trvající na doslovném původním znění, tak je to situace s výhrou pro každého.
To je můj názor, nerad bych se tu o tom postoprvní přel...
WAKEN EYES - Exodus (2015)

...progmetalová super pecka... 

Modré hory
skvělý slovenský hip-hop, fakt.
NOVINKA !
MILLENIUM - The Web"
Hodně povedené
Nejnovější počin polských progresivců "Hodně povedené

PetrD díky tobě jsem poznal pro mě dosud neznámé progresivní kapely
je vidět že máš tomto žánru velký přehled, moc ti děkuji za tvé příspěvky v tomto žánru.

Jsem rád, že díky mým občasným příspěvkům někomu pomůžu k rozšíření obzorů
Občas se mi to stává i v mém blízkém okolí.
Jako "ukolébavku" jsem si pro tuto chvíli vybral jeden z mých vzácných kousků v mé sbírce . . . "CRIPPLED BLACK PHOENIX - The Resurrectionists & Night Raider" V současnosti patří tato kapela mezi mých TOP 5
, v mém regálku jsou všechna CD, která kdy vydali. Snad s výjimkou nesehnatelného "Oh'Ech-oes (with Se Delan)" . . . neskutečné podání mé NEJ... skladby Echoes 
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5084

Jako "ukolébavku" jsem si pro tuto chvíli vybral jeden z mých vzácných kousků v mé sbírce . . . "CRIPPLED BLACK PHOENIX - The Resurrectionists & Night Raider" V současnosti patří tato kapela mezi mých TOP 5

http://www.progarchives.com/artist.asp?id=5084