Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Blues z Finska
THE BLACK FALL - Clear Perception (2019)

...parádny holandský progrock....super hudba... 
První dvě pisně mě přišpendlily do sedačky - obrovský prostor, každý nástroj skvěle definovaný a jediněčně usazený na svém místě, třeba u vokálů je to paráda, dospělé bicí, skvěle konturovaná basa, nic není uměle zesilované, vše ve správných poměrech........ zkrátka hraje to jako z praku, člověk si říká, proč se takhle netočí všechno ???
Bohužel od trojky dále dost špatenka, taková ta progrocková rutina......... škoda škoda.
Mě zní celé album nahrané stejně . . . průměrnědadaft píše: ↑05 pro 2019 22:58První dvě pisně mě přišpendlily do sedačky - obrovský prostor, každý nástroj skvěle definovaný a jediněčně usazený na svém místě, třeba u vokálů je to paráda, dospělé bicí, skvěle konturovaná basa, nic není uměle zesilované, vše ve správných poměrech........ zkrátka hraje to jako z praku, člověk si říká, proč se takhle netočí všechno ???
Bohužel od trojky dále dost špatenka, taková ta progrocková rutina......... škoda škoda.
foobar2000 1.2.9 / Dynamic Range Meter 1.1.1
log date: 2019-11-17 22:25:03
--------------------------------------------------------------------------------
Analyzed: Millenium / The Web
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
DR10 -0.75 dB -12.91 dB 1:37 01-The Web - part I: The Beauty of Her Face
DR10 0.00 dB -12.97 dB 7:52 02-Loser
DR9 0.00 dB -11.28 dB 6:02 03-The Lonely Ship
DR9 0.00 dB -10.90 dB 8:01 04-In the Ocean of the Night
DR9 -0.97 dB -12.03 dB 2:14 05-The Web - part II: I remember You
DR10 0.00 dB -11.73 dB 5:08 06-Name on the Sand
DR9 0.00 dB -10.94 dB 7:30 07-Someone's Feet Will Cover the Traces
DR9 0.00 dB -11.23 dB 8:01 08-The Web - part III: Who Can Bring Them Back to Life?
Number of tracks: 8
Official DR value: DR9
Samplerate: 44100 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 16
Bitrate: 889 kbps
Codec: FLAC
PetrD - od třetí písničky to jde do háje hudebně, tak jsem to myslel...
Ok . . . tak Sorry
Millenium mám naposlouchána všechna alba, rád je poslouchám, ale občas se mi stává, že album vyšoupnu z playeru ještě před dokončením . . . jakoby se oposluchávalo, jakoby se v různých skladbách opakovaly podobné motivy a skladby se slévaly
To se mi u "From.Uz", které právě sjíždím, stát nemůže nikdy
To je pravděpodobnější, že si ho dám ještě jednou 

Millenium mám naposlouchána všechna alba, rád je poslouchám, ale občas se mi stává, že album vyšoupnu z playeru ještě před dokončením . . . jakoby se oposluchávalo, jakoby se v různých skladbách opakovaly podobné motivy a skladby se slévaly

NEAL MORSE - Jesus Christ The Exorcist 2CD (2019)

...uff...progrocková opera, oplatí sa vypočuť...špičková hudba... 

Blues pro dnešní odpoledne.

Stan Webb´s
CHICKEN SHACK - The Creeper

pana Vojtěcha nemusím ale tohle mně velice příjemně překvapilo. D.Y.K. - D.Y.K.
Stanica Mezzo včera večer - Claudio Monteverdi - L'Incoronazione di Poppea.
Perfektné prevedenie, muzika, spev, tanec, choreografia, scéna. Fakt som si to užil.
Kto má rád tento žáner a má možnosť sledovať túto stanicu, tak doporučujem si pozrieť či to nebudú niekedy opakovať.
Perfektné prevedenie, muzika, spev, tanec, choreografia, scéna. Fakt som si to užil.
Kto má rád tento žáner a má možnosť sledovať túto stanicu, tak doporučujem si pozrieť či to nebudú niekedy opakovať.
Jazz pro dnešní večer.