Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Blues na večer!
MARKO HIETALA - Pyre of the Black Heart (2020)
...čerstvá novinka basgitaristu Nightwish...sólový projekt, severská melodika, expresívny spev... Re: Co právě poslouchám
Fakt dost dobrý! Takový temný Jazz.
Tak tohle mě dost dostalo. Kapela má sice v názvu slovo "blues", ale aspoň tohle album je krystalicky čistý hard-rock -- a ten nejlepší za hodně dlouhou dobu, co jsem slyšel ..............
Basa, bicí a dvě fantasticky zařezávající doprovodky -- to je grunt. A k tomu v podstatě nepřetržitě hrající sólovka a chraplák jako víno. Kytarista je špičkový. A celá kapela v sobě má ty "valící se kameny".
Doufám že to sem hodím správně. Právě poslouchám už posledních 10-12 let. Moje referenční instrumentální album, zvláště pak Searching.
- Přílohy
-
Na základě nekolikerych doporučení v tomto threadu jsem se dostal k:
A plně souhlasím, zvuk a přednes jedniceRe: Co právě poslouchám
Satriani - Is There Love in Space?
Nahrávku se skladbami s dynamikou DR6-DR7 (na CD) považuji za zvukově nezdařilou. Poslech je pro mne utrpení. Love In The Space se blbě hledá, když zvuk odpuzuje..
Nahrávku se skladbami s dynamikou DR6-DR7 (na CD) považuji za zvukově nezdařilou. Poslech je pro mne utrpení. Love In The Space se blbě hledá, když zvuk odpuzuje..
Lizz Wright - Freedom&Surrender (2015)
Opět nahrávka s průměrnou dynamikou DR7, která se na člověka valí jako lavina a hrozí udušením. Poslech je pro mě doslova utrpením a po pěti skladbách alba jsem už tak zhnusený, že přehrávač zastavuji a ukládám CD zpět do obalu. Přitom vážně přemýšlím, jestli to nevhodit rovnou do koše. Vyhozené peníze...
Opět nahrávka s průměrnou dynamikou DR7, která se na člověka valí jako lavina a hrozí udušením. Poslech je pro mě doslova utrpením a po pěti skladbách alba jsem už tak zhnusený, že přehrávač zastavuji a ukládám CD zpět do obalu. Přitom vážně přemýšlím, jestli to nevhodit rovnou do koše. Vyhozené peníze...
Blues z Dánska
vyšlo v Hi-Res
pekelně nezávislej rock, Irsko
Představte si ten nejnezávislejší a nejexperimentálnější rock, co znáte ............. proti GIRL BANDu to bude znít jako tuctovej mainstream, tomu věřte.
Hammers of Misfortune - The Locust Years
Vďaka stránkam Progarchives, doteraz som to nepoznal. Dám tomu ešte jeden posluch, uvidíme.
Vďaka stránkam Progarchives, doteraz som to nepoznal. Dám tomu ešte jeden posluch, uvidíme.
ani nevím, jak se to stalo, ale dlouhodobě nejoblíbenější americká blues-rockerka, každý měsíc si pustím nějaké její album...