na oplatku: "Yanni" - od nej cokoli (zvlast kdyz pro nej hraje S.Ervinian), skvela relax muzika
Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
@dadaft : dik za tip, (Haden/Jarrett); sice z deezer, ale prima jazz, moc se libil.
na oplatku: "Yanni" - od nej cokoli (zvlast kdyz pro nej hraje S.Ervinian), skvela relax muzika
MK

skvělá, mírně caveovsky potemnělá kytarovka z Finska.
Jazz NOVINKA!
Pohodový jazz!
Zajímavý běloruský projekt!

Tomer Yosef & Ben Hendler

Hugo Toxxx 1000
....................................... zvuk i sound a celkový pocit z tohohle alba je prostě mazec. Má to takovou hypnotickou sílu. Když Hugo rapuje "utek jsem v Čechách všem", ani moc nekecá ...
Ale ty texty, ty texty.............. to jsou tak banální píčoviny (abych byl stylový), takové ty raperské klišé, až to bolí.

Pro alba klavíristky Sylvie Courvoisier vždy platily dvě konstanty: 1/ není to hudba okamžitě přístupná každému 2/ zvuková kvalita nahrávky je zcela nekompromisní.
Platí to i pro Time Gone Out s houslistou Markem Feldmanem.
Blues Novinka!
dadaft
díky za připomenutí Sylvie Courvoisier, nedávno jsem poslouchal Sylvie Courvoisier Trio - D´agala...jak píšeš není to pro každého, ale kvalita zvuku referenční
při té příležitosti vyhledání autorky jsem dnes narazil na
Iréne Schweizer - Live! (kombinace piano bicí), pěkný zážitek

díky za připomenutí Sylvie Courvoisier, nedávno jsem poslouchal Sylvie Courvoisier Trio - D´agala...jak píšeš není to pro každého, ale kvalita zvuku referenční
při té příležitosti vyhledání autorky jsem dnes narazil na
Iréne Schweizer - Live! (kombinace piano bicí), pěkný zážitek
- BabetakCZE
- Kontaktovat uživatele:
Když nám řádí ten CORONAvirus...
Progresivní rock od protinožců!

V hard-rocku se mi poslední dobou zadařilo, tři vynikající alba od pro mě dosud neznámých kapel.
Od The Screamin´ Cheetah Wheelies jsou skvělé i živáky, je vždycky dobře, když má rocková grupa dva dobré kytaristy...

!!! YEAH !!!
Americký hard-rock určitě není mrtvý. Naprosto parádní kytarová jízda -- rify, za které by se nemuseli stydět AC/DC, skvělý groove, hymnické refrény a spousta vokálů ......... nedovedu si představit, že by tohle album hard-rockové labužníky nenadchlo.
Navíc je to i docela dobře nahrané.
100% valící se kameny
to si dáme poslechnout neboť hard & heavy scéna nějak nám skomírá či jenom já mám dojem tento ? kňourání dnešních artistů pódia (taktně nejmenuji jakých) doprovází k vzteku potažmo rezignaci a věnuji se činnosti jiné, užitečné