Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Jan Spálený & ASPM - Má vina + Až srdce usedá.
Skvelé po každej stránke - texty, hudba, nahrávka.
Budem sa musieť pozrieť na jeho diskografiu - ešte by som prijal niečo tak prudko počúvatelné.
Mám aj nejakú výberovku, ale tá je po zvukovej stránke slabšia - hlavne ak ju porovnám s vyššie uvedenými albumami. Nejaké tipy?
Skvelé po každej stránke - texty, hudba, nahrávka.
Budem sa musieť pozrieť na jeho diskografiu - ešte by som prijal niečo tak prudko počúvatelné.
Mám aj nejakú výberovku, ale tá je po zvukovej stránke slabšia - hlavne ak ju porovnám s vyššie uvedenými albumami. Nejaké tipy?
Hned mám co dopoledne poslouchat!
Pár LP k odpolední kávě.
7 YEAR BITCH - !Viva Zapata! (1994)
https://tidal.com/browse/album/8814577
Punk se kolem mě obvykle jen mihne, někdy úplně, někdy jedním poslechem, tohle album teď ovšem poslouchám dost.
Vlastně to ani není čistý punk, spíš přímočarý rock řízlý punkem, navíc jde o čistě dívčí kapelu, což u mě vždycky znamená vlídnější přijetí.
Výborně nahrané bicí (žádné čvachtačky) a basa, která skutečně muziku táhne.
Progresivní rock - Italie -1973
Zappa does humor je cedo nebo divo ? jednou to odvysílala ČTV a mám záznam na VHS k občasnému provětrání mašiny...
PS. pro mladší ročníky: VHS je systém domácího analogového kazetového videorekordéru pro zápis zejména televizních pořadů, přímý předchůdce DVD, nejvyšší modely (Sony, JVC, Panasonic...) měly hi-fi stereo zvuk srovnatelný s CD
PS. pro mladší ročníky: VHS je systém domácího analogového kazetového videorekordéru pro zápis zejména televizních pořadů, přímý předchůdce DVD, nejvyšší modely (Sony, JVC, Panasonic...) měly hi-fi stereo zvuk srovnatelný s CD
Tohle je CD.
DVD má nejen jiný obal, ale obsahuje i jiné skladby....
P.S.: DVD není přímý následník videokazety, zapomínáš na formát LD (Laser Disc).
DVD má nejen jiný obal, ale obsahuje i jiné skladby....
P.S.: DVD není přímý následník videokazety, zapomínáš na formát LD (Laser Disc).
Ale není už kde přehrát, co?
Zlata sedmdesátá léta!