Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Malá změna - RUSH 30R - DVD.
Ačkoliv mě už Rush ničím nepřekvapí, tak vždycky s chutí vyslechnu/vykoukám jejich muziku. Dnes, po obzvláště náročném pracovním dni, mi tento koncert nalil sil.
N.P. - ikona mezi bubeníky, stále a pořád dokola nechápu jeho myšlenkové pochydy a synchronizace pohybů, absolutní přesnost, invence, cit. prostě nemám slov.

Ačkoliv mě už Rush ničím nepřekvapí, tak vždycky s chutí vyslechnu/vykoukám jejich muziku. Dnes, po obzvláště náročném pracovním dni, mi tento koncert nalil sil.
N.P. - ikona mezi bubeníky, stále a pořád dokola nechápu jeho myšlenkové pochydy a synchronizace pohybů, absolutní přesnost, invence, cit. prostě nemám slov.

podle mě jedna z nejpohodovějších desek všech dob.
Čím jsem starší,
tím raději mám krásný ženský "za kytarou",
nebo blues zahrané od srdíčka a poctivě, od duše...
Takže si po ránu dávám Blues Company

tím raději mám krásný ženský "za kytarou",
nebo blues zahrané od srdíčka a poctivě, od duše...
Takže si po ránu dávám Blues Company

-
- Kontaktovat uživatele:
QUEEN - (1981) 17.2.1981 - Teo Torriate - Live at Budokan, Tokyo, Japan (UK @ Rock) (2CD Bootleg Trantura)
a následovat bude nepříliš známej artrockovej špek Druid - Fluid Drui + Toward The Sun (UK @ Rock Art Prog (75-76)
a následovat bude nepříliš známej artrockovej špek Druid - Fluid Drui + Toward The Sun (UK @ Rock Art Prog (75-76)
A já si pochutnávám na

kde jinde dnes heligonku slyšeti viděti

kde jinde dnes heligonku slyšeti viděti

Hadam, ze lidi co si stahnou tyto tipy alespon z YouTube bude pomalu, kazdy ma davno svy favority..
Pokus o flame?dokken píše:Hadam, ze lidi co si stahnou tyto tipy alespon z YouTube bude pomalu, kazdy ma davno svy favority..

Nevím jak ty, ale já jsem za tohle vlákno rád. Našel jsem tady už dost zajímavé a pro mně neznámé muziky.dokken píše:Hadam, ze lidi co si stahnou tyto tipy alespon z YouTube bude pomalu, kazdy ma davno svy favority..
aj ja jsem rad, delam presne to, co pise dokken - mrknu na youtube a pripadne pridavam do wishlistu jeziskovi
vim, ze na svete existuje spousta krasne hudby kterou neznam (sic mam sve favority), proto zde pravidelne sleduji kazdy prirustek s napetim v ocekavani, zda to bude muj salek caje... je super takhle si rozsirovat obzory.

John5 - The Art of Malice

Solidní crossoverová záležitost...

Solidní crossoverová záležitost...

Když jsem u Jarky Nohavici napsal "kde jinde dnes heligonku slyšeti viděti ",
tak na foukací harmoniku dnes taky nenarazíš,
snad jedině v blues

tak na foukací harmoniku dnes taky nenarazíš,
snad jedině v blues