Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
KRAFTWERK - TOUR DE FRANCE SOUNDTRACKS (Reedice 2009)
.
.
Takže neslyšel

Někdy v devadesátých letech jsem šukal němou . . . od té doby jsem se každé takové podobné vyhýbal, není čas ztrácet čas marnostmi. Až přišla chvíle, kdy jsem si musel přiznat, že všeobecné paušalizování mě připravilo o dost fajn zážitků.
PS: Když mám nějaké album rád, mám možnost buď poslouchat do smrti jeho původní vydání, nebo vyzkoušet všechno možné ("jinačí"), co kdy vzniklo. Proto jsem si např. pořídil Wilsonovy remixy King Crimson, Yes či Jethro Tull (LP). Nemám s tím vůbec žádný problém, maximálně si to užívám.
Omlouvám se za

PetrD
Neslyšel, správně. Nebylo třeba, termín "remix" je označení vadného zboží. Pokud má někdo s vadným zbožím fajn zážitky, je to jeho volba. Považuji to za jistou formu parafilie.
Však jsem to už vysvětloval. Čemu jsi neporozuměl ve větě:
"Sommelier také nechodí ochutnávat krabicová vína do supermarketu, jestli nejsou náhodou lepší než ročníkový výběr z hroznů.. Nemá toho prostě zapotřebí.."
Vyhýbat se zkaženému není paušalizování. Vyhýbat se zmetkům je zásadní životní zkušenost. A zkušenost je nejvíc. S remixy mám zkušeností dost.
Nepotřebuji ochutnávat smradlavé maso, abych si ověřil, že mi po něm bude opravdu špatně.. To ponechám těm, co mají na něco podobného žaludek.
Neslyšel, správně. Nebylo třeba, termín "remix" je označení vadného zboží. Pokud má někdo s vadným zbožím fajn zážitky, je to jeho volba. Považuji to za jistou formu parafilie.
Však jsem to už vysvětloval. Čemu jsi neporozuměl ve větě:
"Sommelier také nechodí ochutnávat krabicová vína do supermarketu, jestli nejsou náhodou lepší než ročníkový výběr z hroznů.. Nemá toho prostě zapotřebí.."
Vyhýbat se zkaženému není paušalizování. Vyhýbat se zmetkům je zásadní životní zkušenost. A zkušenost je nejvíc. S remixy mám zkušeností dost.
Nepotřebuji ochutnávat smradlavé maso, abych si ověřil, že mi po něm bude opravdu špatně.. To ponechám těm, co mají na něco podobného žaludek.
Nevím . . . nevím . . . přirovnávat toto album ke smradlavému masu? No Comment.
Album ke smradlavému masu přirovnáváš jedině ty.
Já zmínil různé druhy zkušeností, abych demonstroval, že není nutno pořád dokola opakovat celý proces, kterým jsem ke zkušenosti dospěl. Ostatně, od toho je to zkušenost.
Očekával jsem, že pro pochopení tohoto smyslu sdělení se tu nachází dostatečně moudrý čtenář. Jak jest vidno, mýlil jsem se.
Já zmínil různé druhy zkušeností, abych demonstroval, že není nutno pořád dokola opakovat celý proces, kterým jsem ke zkušenosti dospěl. Ostatně, od toho je to zkušenost.
Očekával jsem, že pro pochopení tohoto smyslu sdělení se tu nachází dostatečně moudrý čtenář. Jak jest vidno, mýlil jsem se.
Napriek závažnosti úchylky nešťastného člena Antony, nemôžem si pomôcť, bavím sa výborne na jeho štylisticky dokonalých textoch.

Prepáč Antony, pokračuj.
Prepáč Antony, pokračuj.
ANTIMATTER - A Profusion of Thought (2022)

Táto prezlečená Anathema mi chutila
Táto prezlečená Anathema mi chutila

Siiilk - EEMYNOR (2022)

Snívame ďalej..

Snívame ďalej..
Kraftwerk - Man Machine 1995 (Reedice 2009)
.
.
Next...
Kraftwerk - Autobahn 1974 (Reedice 2009)
.
Kraftwerk - Autobahn 1974 (Reedice 2009)
.
Zdravím všetkých!
Chcel by som sa spýtať Antonyho,aký má názor na zvukovú kvalitu CD Collage-Over and Out http://www.progarchives.com/album.asp?id=74228 .
V tieto dni to mám stále v prehrávači,muzika úžasná,subjektívne zvukovo je to celkom fajn...avšak asi DR 10 to nebude...
Ďakujem a prajem všetkým pokojné sviatky a aby už skončila tá brutálna putlerova vojna na Ukrajine.
Chcel by som sa spýtať Antonyho,aký má názor na zvukovú kvalitu CD Collage-Over and Out http://www.progarchives.com/album.asp?id=74228 .
V tieto dni to mám stále v prehrávači,muzika úžasná,subjektívne zvukovo je to celkom fajn...avšak asi DR 10 to nebude...
Ďakujem a prajem všetkým pokojné sviatky a aby už skončila tá brutálna putlerova vojna na Ukrajine.
Jestli nevadí, že ti odpoví někdo jiný (chápu, Antony je diagnóza) . . .kvičko píše: ↑21 pro 2022 10:00Zdravím všetkých!
Analyzed: Collage / Over And Out
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
--------------------------------------------------------------------------------
DR10 -2.31 dB -14.11 dB 21:51 01-Over And Out
DR9 -2.31 dB -12.94 dB 8:46 02-What About The Pain (A family album)
DR10 -2.37 dB -15.30 dB 5:18 03-One Empty Hand
DR9 -2.31 dB -13.06 dB 13:22 04-A Moment A Feeling
Skvělé album, zrovna včera jsem si ho dával potřetí