Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Predvčerom - The Clash - London calling (mp3). Na to že som ešte za bolševika trochu koketoval s punkom, tak som tento album počul prvý krát až teraz. Ale ako sa hovorí radšej neskoro ako nikdy.
Včera - Polemic - Nenudin. Vysoko energická záležitoť, taký dobrý životabudič keď sa človeku moc nechce do nejakej otravnej roboty. Hneď to odsýpa. Jednu skladbu spieva Peter Lipa:
Včera - Polemic - Nenudin. Vysoko energická záležitoť, taký dobrý životabudič keď sa človeku moc nechce do nejakej otravnej roboty. Hneď to odsýpa. Jednu skladbu spieva Peter Lipa:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj! Peter Lipa je můj oblíbenec. Nejraději mám jeho album "Návštěva po rokoch". Dobré texty a zvuk je super. Jrd
Franky na pjasaka .... Frank Zappa - I have been in you
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt (2023) DR9
Čtyři dlouhé kompozice, místy návrat ke growlingu, a vůbec je dílo celkově o dost extravagantně metalovější než Kras (2018). Velké plochy zaujímá dámský vokál, dále tu máme důrazné rytmy, plastickou drnčící basu, klávesy ve vrstvách, opět trochu mystiky. A hlavně pořádnou porci neotřelé muziky. Digitální provedení zvukově vkusné, vinylem to jistím. Album stále roste, opakované poslechy jsou nezbytné.
Velmi doporučuji, tento tuzemský kousek má světové parametry.
Čtyři dlouhé kompozice, místy návrat ke growlingu, a vůbec je dílo celkově o dost extravagantně metalovější než Kras (2018). Velké plochy zaujímá dámský vokál, dále tu máme důrazné rytmy, plastickou drnčící basu, klávesy ve vrstvách, opět trochu mystiky. A hlavně pořádnou porci neotřelé muziky. Digitální provedení zvukově vkusné, vinylem to jistím. Album stále roste, opakované poslechy jsou nezbytné.
Velmi doporučuji, tento tuzemský kousek má světové parametry.
https://tidal.com/album/237460663
Výborná záležitost na takové to večerní poslouchání.
Výborná záležitost na takové to večerní poslouchání.
to Anthony:
Tuhle desku jsem nikde nesehnal (myslím na streamech), ale už jsem poslouchal Kras 2018, Kronika 2008. Velké překvapení na české scéně. Teď si dám La Grande Bouffe 2012
Díky.
Tuhle desku jsem nikde nesehnal (myslím na streamech), ale už jsem poslouchal Kras 2018, Kronika 2008. Velké překvapení na české scéně. Teď si dám La Grande Bouffe 2012
Díky.
Tohle vás dá také pěkně do klidu.
Cece Leony5 hledam tu desku (skupinu) a nic me to nenachazi.
Je to od Ricka Millera, mimochodem vynikající jsou od něho všechny desky.
Pink Floyd – Animals. Klasika s ktorou žijem od počiatku. Ale teraz to bolo trochu iné - počúval som to na chalupe, to jest v inej akustike a pri vyššej hlasitosti ako som zvyknutý. Občasná zmena prostredia zjavne nie je od veci.
Celkem povedené nové
album této legendyRe: Co právě poslouchám
UH, je ta LP černá, nebo barevná?
Dík.
Dík.