Oba albumy sú fajn, ale ten sólový sa mi páči trochu viac. Obsahom aj zvukom. Minimálne na prvé počutie.
Ešte by som chcel "5" - to by som mal chuť mať na LP, ale asi sa prispôsobím tomu na aký formát natrafím skôr.

Prečo tak zostra? Akože uznávam že Lechos máva trochu kontroverzné príspevky, ale prečo ho hneď napádať za názor?
Zachrani to original Popron 1990.Liamee píše: ↑31 črc 2023 22:58Ano, přesně tak, naprosto klasickej Loudness Warovej sound, neboli naprostej zvukovej odpad. Na tom tidalu je totiž tenhle odpadní produkt (2015 remaster):
https://dr.loudness-war.info/album/view/160951
Kdybys slyšel jak to má znít správně a normálně to bys zíral jakej je to sound.
Pěkně jsi to napsal, ale když někdo napíše "Kariéra Floydů skončila tímto albem" (myšleno The Dark Side of the Moon)JV píše: ↑01 srp 2023 06:29Prečo tak zostra? Akože uznávam že Lechos máva trochu kontroverzné príspevky, ale prečo ho hneď napádať za názor?
Hlavne pokial ide o tak subjektívnu vec akou je vnímanie hudby. Sa mu nepáči novšia tvorba PF. Je to jeho názor a myslím že ho treba rešpektovať, aj keď mnohí to máme inak. Pre niekoho skončilo Genesis odchodom Gabriela, niekto uznáva AC/DC s takým, niekto s onakým spevákom, pre niekoho skončil Nohavica po prevalení spolupráce s ŠTB, pre niekoho až po nedištancovaní sa od Putlera, .......
Nestačí že sme tu rozhádaný s popieračmi covidu, ruSSkými kolaborantmi a pod.? To sa musíme sekať aj pri takomto, dovolím si napísať že "vznešenom" koníčku, akým je počúvanie hudby?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti