Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Mám ZZ komplet i když v MP3, mně stačí. Nic se ovšem nevyrovná albu Eliminator, jediné na vinylu lic. Supraphon.
No to je právě ono, že Eliminator je úplně něco jinýho než 70 ta . A jestli se mu nic nevyrovná, to je přeci věc názoru
. Komerčně určitě samozřejmě
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Eliminator znamenal zvukový a komerční přelom, nedávno byl o ZZ Top pěkný dokument na ČT Art, tam to bylo velmi dobře popsáno.
I když to kritika celkem strhala, mě se to líbí, a CD je fajn nahrané.

https://en.wikipedia.org/wiki/Coverdale%E2%80%93Page

Ano Eliminator zaznamenal odklon od dosavadní tvorby a to aplikaci
elektroniky, synťáků apod., nicméně komerčně nejuspešnější album
kapely - na tom se snad shodnem, mimochodem moje první, chvála
Supraphonu za to, vyšlo u nás právě včas a to v orig. obalu...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení

Dokonce jako jedna z mála tady vystoupila ještě za totáče.
Já ji poprvé naživo slyšel až v roce 2018 na koncertě v Chemnitz, trochu jsem se tenkrát bál, jestli to nebude zklamání, ale byla výborná

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A taky se nesmí zapomenout, že to bylo období nástupu a zlatého věku MTV - klipy k "Gimme All Your Lovin'" nebo "Legs" ...

SQ je dodnes aktivní viz alba No control (2019) anebo The devil in me (2021)
jo, mohou se zdát nudné - ne-li fádní již to není ta dravá rebeliantka co dříve...
vystoupila v Praze AD 1979 no a to musela tehda bejt hudební událost roku
oprášil jsem 20 let nehrané album Your mama won´t like me (1975) - fotka v příloze.
jo, mohou se zdát nudné - ne-li fádní již to není ta dravá rebeliantka co dříve...
vystoupila v Praze AD 1979 no a to musela tehda bejt hudební událost roku
oprášil jsem 20 let nehrané album Your mama won´t like me (1975) - fotka v příloze.
- Přílohy
-
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Možná tenkrát byla očekávání příliš velká (a proto ty některé ne zcela příznivé kritiky), ale s odstupem času ... je to dobréLad2000 píše: ↑20 zář 2023 18:41I když to kritika celkem strhala, mě se to líbí, a CD je fajn nahrané.

Díky za tip.
Coverdale – Page som si niekedy dávno kúpil z druhej ruky. Čo k tomu povedať. Nepatrí to medzi moje najpúšťanejšie CDčka, nehovoriac o tom že na jednom mieste sa pri prehrávaní prejavuje nejaká vada. Je to v kategórii "nič by sa nestalo keby som ho nemal, ale keď ho už mám, tak ho nevyhodím".
Duran Duran – Thank You. Dostalo sa mi do rúk toto zvláštne album. Jedná sa o cover verzie rôznych interpretov (napr. Lou Reed, Zeppelin). Niektoré veci som spoznal hneď, niektoré mi nehovoria nič. Trochu netradičné na Duran, ale prečo nie?

Duran Duran – Thank You. Dostalo sa mi do rúk toto zvláštne album. Jedná sa o cover verzie rôznych interpretov (napr. Lou Reed, Zeppelin). Niektoré veci som spoznal hneď, niektoré mi nehovoria nič. Trochu netradičné na Duran, ale prečo nie?

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
GENESIS - The Lamb Lies Down on Broadway (Remaster 2008)
Poslední (dvou)album kde byl součástí Genesis i Peter Gabriel, rok 1974.
Skvělá věc, esence art rocku.
Zdrojem byl tentokrát Deezer HiFi. Velmi dobrý zvuk včetně DR.
Poslední (dvou)album kde byl součástí Genesis i Peter Gabriel, rok 1974.
Skvělá věc, esence art rocku.
Zdrojem byl tentokrát Deezer HiFi. Velmi dobrý zvuk včetně DR.
- Přílohy
-
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Songy "In The Cage" a "Carpet Crawlers" z výše uváděného alba "The Lamb Lies Down on Broadway" hráli Genesis i na koncertu v Praze v roce 2007.
Nádherný koncert ...
Nádherný koncert ...
Chris Rea – Stony Road, The Blue Jukebox.
Po výsledkoch volieb som potreboval trochu pohladiť dušu. Podarilo sa. Tieto albumy nikdy nesklamú.

Po výsledkoch volieb som potreboval trochu pohladiť dušu. Podarilo sa. Tieto albumy nikdy nesklamú.

BIG BIG TRAIN-The Underfall Yard(2009)
Nádherná hudba.Tento album je predchodcom dnes už legendárneho English Electric part.1 a 2 (2012 a 2013)....ale v kvalite za nimi v ničom nezaostáva!
celý album na bandcampe https://bigbigtrain.bandcamp.com/album/ ... ed-version
Nádherná hudba.Tento album je predchodcom dnes už legendárneho English Electric part.1 a 2 (2012 a 2013)....ale v kvalite za nimi v ničom nezaostáva!
celý album na bandcampe https://bigbigtrain.bandcamp.com/album/ ... ed-version
Po delší době jsem si pustil tvrdší klasiku