Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Delibes - Lakmé (2CD Decca). Skvelá záležitosť na upokojenie nervov, aj keď je to trochu dlhé.

Queen – The Works.
Dostal som chuť na týchto klasikov čo ma sprevádzajú takmer celý život. Len sa mi nechcelo špekulovať nad konkrétnym albumom, tak som naslepo siahol medzi ich CDčka a vyšlo mi toto. Celkom som si to užil.

Dostal som chuť na týchto klasikov čo ma sprevádzajú takmer celý život. Len sa mi nechcelo špekulovať nad konkrétnym albumom, tak som naslepo siahol medzi ich CDčka a vyšlo mi toto. Celkom som si to užil.

Jana Lewitová, Rudolf Měřinský – Lute Songs In 16th And 17th Century.
Páči sa spev tej dámy.

Jethro Tull – Thick As A Brick.
Mám rád tento album, ale rozhodne ma na ňom viac bavia tie menej "artové" pasáže.

Páči sa spev tej dámy.

Jethro Tull – Thick As A Brick.
Mám rád tento album, ale rozhodne ma na ňom viac bavia tie menej "artové" pasáže.

DSD / 2016 -
luxusní zvuk

SACD (2006) - Excelentní hudebník - zvuk taktéž
doporučuji

SACD (2020) Fiona Joy Fawkins a Rebeca Daniel. To Vás donutí opravdu poslouchat. Zvuk Excelentní.

DEAD HEROES CLUB-Everything is Connected (2013)
Kvalitný írsky neo-prog!

Kvalitný írsky neo-prog!
- Přílohy
-
Jana Lewitová, Rudolf Měřinský – Sephardic Songs.
Tá istá dvojica ako v mojom príspevku z pred dvoch dní. Tentokrát sa vydali cestou starej hudby židov - separditov.
Album má tú správnu atmosféru. Okrem lutny a spevu je tam aj viola da gamba a nejaké perkusie.
Asi jediné čo by som tomu vytkol je že spev až príliš dominuje. Keď sú pasáže bez spevu, tak ma to núti pridať a naopak.
Ešte mám jeden album s touto tematikou, len tam s Měřinským spieva Daniela Demuthová. Budem si to musieť niekedy na porovnanie pustiť.

Tá istá dvojica ako v mojom príspevku z pred dvoch dní. Tentokrát sa vydali cestou starej hudby židov - separditov.
Album má tú správnu atmosféru. Okrem lutny a spevu je tam aj viola da gamba a nejaké perkusie.
Asi jediné čo by som tomu vytkol je že spev až príliš dominuje. Keď sú pasáže bez spevu, tak ma to núti pridať a naopak.
Ešte mám jeden album s touto tematikou, len tam s Měřinským spieva Daniela Demuthová. Budem si to musieť niekedy na porovnanie pustiť.

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Stale neviem ktory je lepsi.

Právě poslouchám Springsteenovo první album z roku 73.Velmi zdařilá záležitost,vysla letos též na MoFi na lp jako One Step 33,3rpm.
Vynikající záležitost, stojí za to tento titul vlastnit.