Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Deska tak výborná,ze jsem si jí musel dát ještě z lp.
Toto je zadní strana lp.
Joe Barbieri – Respiro.
Často a rád sa vraciam k tomuto dielu. Je to také pohladenie duše a ešte k tomu fajne nahraté. Mojim repráčikom toto rozhodne sedí. Patrí to medzi CD čo by som si zobral na povestný pustý ostrov.
Často a rád sa vraciam k tomuto dielu. Je to také pohladenie duše a ešte k tomu fajne nahraté. Mojim repráčikom toto rozhodne sedí. Patrí to medzi CD čo by som si zobral na povestný pustý ostrov.
Jo tak tohle album DP jsem kdysi poslouchal denně ! po dobu asi dvou let
a neohrálo se mně nikdy, zprvu na vinylu a potom CD s remixy - bonusy
Rogera Glovera, absolutní klasika hard rocku 1970
v době vydání se fandové mohli zbláznit, kritici nešetřili recenzemi...
(Speed king, Bloodsucker, Into the fire, Hard lovin man) poslechněte si.
a neohrálo se mně nikdy, zprvu na vinylu a potom CD s remixy - bonusy
Rogera Glovera, absolutní klasika hard rocku 1970
v době vydání se fandové mohli zbláznit, kritici nešetřili recenzemi...
(Speed king, Bloodsucker, Into the fire, Hard lovin man) poslechněte si.
- Přílohy
-
Dlouho jsem je neslyšel,tak jsem si jich dal přes víkend víc.Bohužel mi chybí jejich sedmá deska"Sail Away."Někdy si poslechnu ještě zbytek,tam už ale nezpívá Jack Russel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní Nahrávání a Poslech
Kazeta: MAXELL UR90
SIDE A: Dead Daisies,The - (2013) The Dead Daisies (US-AUSTRALIA @ Hard Rock)
SIDE B: Doors,The - (1968) Waiting For The Sun (US @ Rock)
ZDROJ: ORIGINAL CD (CD KLUB)
Mašinka: TAPE DECK HARMAN-KARDON TD 4400 Tape Deck
Kazeta: MAXELL UR90
SIDE A: Dead Daisies,The - (2013) The Dead Daisies (US-AUSTRALIA @ Hard Rock)
SIDE B: Doors,The - (1968) Waiting For The Sun (US @ Rock)
ZDROJ: ORIGINAL CD (CD KLUB)
Mašinka: TAPE DECK HARMAN-KARDON TD 4400 Tape Deck
Tom Waits – Bad As Me. Ďalší prírastok do mojej zbierky od tohoto velikána. Neviem prečo, ale mal som trochu väčšie očakávania. Uvidím po viacerých posluchoch či ma to chytí.
COLOSSEUM II. -Electric Savage(1977)
Gary Moore,Jon Hiseman,John Mole,Don Airey...čo viac k tom ešte dodať?
Gary Moore,Jon Hiseman,John Mole,Don Airey...čo viac k tom ešte dodať?
První studiové album DP (1968) sběratelsky cenné ještě s Evansem a Simperem
byli pak nahrazeni Gillanem a Gloverem, podle mýho soudu Evans též
dobrý vokal byl...
byli pak nahrazeni Gillanem a Gloverem, podle mýho soudu Evans též
dobrý vokal byl...
- Přílohy
-
Bacamarte - Depois do Fim
Qobuz
Výborná hudba...
Qobuz
Výborná hudba...
Pomali som sa prelúskal CDčkami spod stromčeka. Zatial iba na sluchátka, ale o to viac som si ich vychutnal.
Každé je trochu iné, ale všetky hodnotím velmi pozitívne. Skvelé ako celok, ale asi najviac ma zaujalo ako skvelo znejú bicie. Miestami pekne dominuje aj basa. Celkom som zvedavý aké to bude cez bedne, ale s tým počkám až bude doma trochu menšia koncentrácia ludí.
Steven Wilson – The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)
Porcupine Tree – In Absentia
Porcupine Tree – The Incident
Každé je trochu iné, ale všetky hodnotím velmi pozitívne. Skvelé ako celok, ale asi najviac ma zaujalo ako skvelo znejú bicie. Miestami pekne dominuje aj basa. Celkom som zvedavý aké to bude cez bedne, ale s tým počkám až bude doma trochu menšia koncentrácia ludí.
Steven Wilson – The Raven That Refused To Sing (And Other Stories)
Porcupine Tree – In Absentia
Porcupine Tree – The Incident
Už sa mi podarilo tie vyššie spomínané CD vypočuť aj cez bedne. Povedal by som že tie nahrávky sú svojou rozmanitosťou a množstvom rôznych detailov zaujímavejšie cez sluchátka, na druhú stranu cez repro to má zase trochu iný rozmer. Najviac mi z nich sadol "Incident".
Trochu mi vadí dlžka tých albumov. Najviac mi vyhovujú LPčkové časy, prípadne niečo jemne navyše.
Trochu mi vadí dlžka tých albumov. Najviac mi vyhovujú LPčkové časy, prípadne niečo jemne navyše.
RAIN-Cerulean Blue(2004)
"Cerulean Blue" je koncepčný album o mladom mužovi menom Rick a jeho úžasnej ceste naprieč Spojenými štátmi. Jeho príbeh je rozprávaný prostredníctvom pohľadníc, ktoré zachytí tajomný muž menom pán Jaeger, ktorý ho sleduje. Po ceste poslucháč sleduje Ricka, keď sa stretáva s podivnými ľuďmi v bezútešných situáciách. Emocionálne veľmi silné, nezvyčajné hudobné dielo a nádherné!
"Cerulean Blue" je koncepčný album o mladom mužovi menom Rick a jeho úžasnej ceste naprieč Spojenými štátmi. Jeho príbeh je rozprávaný prostredníctvom pohľadníc, ktoré zachytí tajomný muž menom pán Jaeger, ktorý ho sleduje. Po ceste poslucháč sleduje Ricka, keď sa stretáva s podivnými ľuďmi v bezútešných situáciách. Emocionálne veľmi silné, nezvyčajné hudobné dielo a nádherné!
- Přílohy
-