Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
víš, kámo, na tvé invektivy už nereaguji dávno, jseš psychicky
nemocen, rozpad osobnosti nebo tak nějak ale nezoufej,
léč se léč...medicína dělá pokroky
nemocen, rozpad osobnosti nebo tak nějak ale nezoufej,
léč se léč...medicína dělá pokroky
Já ho mám také a kvalita je opravdu výborná, jenže já vlastním 5 edic a nejlépe se mi poslouchá asi Japonec, ale ostatní poslouchám také.
Po LP prechádzam zo sekcie "Co právě poslouchám - na VINYLu" do ríše CD.
Tam mi podvečer robili spoločnosť Dead Can Dance na albumoch Into The Labyrinth, Spiritchaser a Aion.

A ako čerešničkou na torte som to na záver spestril Loreenou McKennitt – The Visit.

Tam mi podvečer robili spoločnosť Dead Can Dance na albumoch Into The Labyrinth, Spiritchaser a Aion.

A ako čerešničkou na torte som to na záver spestril Loreenou McKennitt – The Visit.

Erasure: I Say I Say I Say verze na 2CD v remasterované edici. Toto konkrétní vydání vyšlo v Evropě ve vydavatelství Mute ve spolupráci s BMG dne 5. listopadu 2021. Podle mého názoru, je toto snad nejlepší album, této synthpopové skupiny. Clark je opravdový kouzelník.
Skladby: Tenderest Moments a Tragic je hudba z jiné planety.
Skladby: Tenderest Moments a Tragic je hudba z jiné planety.

Depeche Mode - Songs of Faith and Devotion
Depeche Mode jsem zařadil do knihovny minulý rok po vydání Memento Mori, do té doby úplně mimo můj zájem. Další alba, které poslouchám, jsou Music for the Masses, Violator a Ultra. Stálo by za to, některé skladby přehrát v aktuálním koncertním aranžmá.
Debutové album pětičlené pop-rockové party z Austrálie z roku 2013. Nahrávka mi přijde OK.
V návaznosti na zdejší prezentace jsem zabrousil do studentských let a roztočil tam pár CD Synthpopu. Ultravox - Vienna bylo super, pak Yazoo - Upstairs at Eric's a to jsem nedoposlouchal, Erasure - Abba-esque, skvělé propracované aranže ( doporučuji všem ) a jako poslední " vylepšenou " klasiku také v tomto duchu a to Don Dorsey - Bachbusters a to je rovněž skvělé hudbou i zvukově. Varhany opět "vrněly". Též doporučuji všem.
Dá se asi očekávat, že na LP to bude alespoň o něco lepší, ale CD je bída. Tohle opravdu není OK nahrávka, naopak, s takovou porcí clippingu se o tejhle nahrávce nedá říct nic jinýho než že je to mizérie.
PINK FLOYD - THE WALL (Japan Limited Edition 2017).
Sleepytime Gorilla Museum - "Of the Last Human Being"
Zmrtvýchvstání po 17. letech dopadlo na výbornou * * * * *
Zmrtvýchvstání po 17. letech dopadlo na výbornou * * * * *
Po skoro dvadsiatich rokoch sa náčelník pochlapil
.
Bavilo ma to náramne.
Qobuz zatiaľ, zrejme neodolám a bude LP.

Bavilo ma to náramne.
Qobuz zatiaľ, zrejme neodolám a bude LP.