Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Kraftwerk: Radio-Activity (Japan Edition) (2009).
Další Japonec této legendární skupiny na mé poličce.
Další Japonec této legendární skupiny na mé poličce.
Kraftwerk: Techno Pop (Japan Edition) (2009)

https://tidal.com/browse/album/342979113?u
ACCEPT -- Humanoid (2024)
Minulé album Too Mean To Die považuji za jedno z nejlepších alb Accept vůbec, srovnatelné s první érou, ale Humanoid bohužel nepotvrdil. Jako všechno je jak má být, je to jasno jasný Accept sakum pikum ............... ale prostě skladby jsou příliš tuctové, takové b-singly, co se jinam nevešly ............. a to je asi ten největší rozdíl, na Too Mean To Die jsou skladby naopak velmi výrazné ............... pár poslechů tomu určitě dám, ale z legend letos asi nejvíc zazáří Judas Priest .......................
Novinka.
Super obal s lehkým odkazem na album Metal Heart ve tvaru okna.
Dadafte,že nám tady tlačíš pořád do hlavy to placený internetový rádio,to se nepočítá !!!

A co se počítá ???
Kvalita. Jsme na Hifi fóru, tak co asi jinýho.
Ach ti diktatori jedine pravdy v hifi ... pripomina mi to trochu postavicku Mindraka z Cerveneho trpaslika ..... 

Aha, takže na Hifi fóru nejde o kvalitní zvuk a když někdo na Hifi fóru řekne, že v jde, tak je vzápětí označen za diktátora
, no ty kráso, kouďáku tak ty si dobře jedlej.

JON ANDERSON-In the City of Angels (1988)
Jon Anderson(YES) nahral tento album v L.A. spolu s členmi skupiny TOTO (bratia Porcarovci,David Paich,Steve Lukather). Jon im na oplátku naspieval sprievodné vokály k superhitu "Stop Loving You" z vynikajúceho albumu The Sevent One(1988).
In The City Of Angels je lahoda na počúvanie. Produkcia výborná,CD má absolútne dokonalý, priam referenčný zvuk,technická úroveň muzikantov je bezkonkurenčná.
Z hudby vyžaruje veľa pozitívnej energie a optimizmu.
Jon Anderson(YES) nahral tento album v L.A. spolu s členmi skupiny TOTO (bratia Porcarovci,David Paich,Steve Lukather). Jon im na oplátku naspieval sprievodné vokály k superhitu "Stop Loving You" z vynikajúceho albumu The Sevent One(1988).
In The City Of Angels je lahoda na počúvanie. Produkcia výborná,CD má absolútne dokonalý, priam referenčný zvuk,technická úroveň muzikantov je bezkonkurenčná.
Z hudby vyžaruje veľa pozitívnej energie a optimizmu.

koudy42 - V pohodě. Sice Tomáš hraje jako já z compu a tam mi trochu uniká, proč by data načtená z trvalé paměti měla být lepší než ta načtená z operační, ale o to nejde. Já v podstatě souhlasím, že nejsme všichni stejní hifisti. Mně stream naprosto vyhovuje (už dávno neposlouchám "pinkflojdy") a za hifi považuju dobrý usb dac, oblibený integrovaný zesilovač a dvojpásmové regálovky poslouchané v blízkem poli...... takže vlastně ani nemůžu posoudit, jak co hraje, že. Ale mám to na háku, miluju své dvě malé sestavy a strašně rád je poslouchám. A mám u toho své bludy, že takový systém hraje naopak věrněji. Mám to na háku, protože já miluju hlavně muziku.
Mohlo to dopadnout i hůř, třeba že se počítají jenom prachy...
Mohlo to dopadnout i hůř, třeba že se počítají jenom prachy...

Dal som si teda oba posledné albumy Accept a súhlas s Dadaft. Napriek tomu ma to ešte stále baví 

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Este som sice novy Accept nepocul, je v poradi, ale, ak by sme sa bavili o kvalite albumov po zmrtvychvstani v roku asi 2010 albumom Blood of the Nations, tak od Blind Rage pre mna osobne kvalita ide prudko dole, a stal sa z toho taky kolovratok. Stalingrad povazujem za naj album tohto obdobia, potom spominany BotN. Ale, ak prezijem prve 3 dni MoRu tak ten Accept si nazivo rad pozriem (asi 4.x?).
" Má pravdu předsedo ! "
Název vlákna je " Co právě poslouchám " a to také dadaft píše. Že poslouchá plechovej hnus a ještě po drátu je jiná věc, ale hlavně jeho.
Samozřejmě lepší by bylo kdyby napsal, že poslouchal jsem LP, CD SACD a pod. a hraje to výborně, či je to neposlouchatelné, jako orientaci pro ostatní členy fora, co si mají koupit. To jak hraje dráťák je irelevantní a neměnný stav.
Accept: za mně, poslední poslouchatelné album Metal Heart a Russian Roulette. Pak pro mně skončili, uječenci plechoví, ale proti gustu...
Název vlákna je " Co právě poslouchám " a to také dadaft píše. Že poslouchá plechovej hnus a ještě po drátu je jiná věc, ale hlavně jeho.
Samozřejmě lepší by bylo kdyby napsal, že poslouchal jsem LP, CD SACD a pod. a hraje to výborně, či je to neposlouchatelné, jako orientaci pro ostatní členy fora, co si mají koupit. To jak hraje dráťák je irelevantní a neměnný stav.
Accept: za mně, poslední poslouchatelné album Metal Heart a Russian Roulette. Pak pro mně skončili, uječenci plechoví, ale proti gustu...
milý dadafte,nejdůležitější je zdroj(hudby),když je mizerný,nepomůže ani "godly converter"dadaft napsal
za hifi považuju dobrý usb dac
The Lostines - Meet the Lostines
Tak to je pecka, výlet o 60 rokov späť do minulosti, tie mohli byť slečny Simonová a Garfunkelová, podarené.
Posluch samozrejme cez dráťákový Qobuz

Tak to je pecka, výlet o 60 rokov späť do minulosti, tie mohli byť slečny Simonová a Garfunkelová, podarené.

Posluch samozrejme cez dráťákový Qobuz