Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Jj, to už platilo za našeho mládí. LP v roce 1974, CD pak v roce 1984 a to byl svět ještě normální, neposedlý korektností a feminismem. Zkuste si tento titul dnes vygůglit. Až na vyjímky původní fotky, tam dnes uvidíte jen jehličí ( dámy zmizely ), či celý obrázek rozmazán, popř. kolečka na určitých místech.
- Přílohy
-
Nové prírstky:
Kenny Burrell – Midnight Blue.
Pre mňa doteraz neznámy jazzový gitarista s partičkou (basa, bicie, saxofón). Album mi príde ladený viac bluesovo ako jazzovo. Každopádne parádička.

Duran Duran – Red Carpet Massacre.
Album z roku 2007. Trochu som si to púšťal s obavami - "drloudness" veštil samé červené čísla, ale viac ma prekvapil celkový štýl v ktorom je album nahraný. Nazval by som to akýmsi tuc-tuc synthipopom. Klasických gitaroviek je tam pomenej. Ale čuduj sa svete - skvele som sa pobavil. Ešte aj manželka na mňa čumela že pri čom sa tak usmievam. Zaujímavé.

Kenny Burrell – Midnight Blue.
Pre mňa doteraz neznámy jazzový gitarista s partičkou (basa, bicie, saxofón). Album mi príde ladený viac bluesovo ako jazzovo. Každopádne parádička.

Duran Duran – Red Carpet Massacre.
Album z roku 2007. Trochu som si to púšťal s obavami - "drloudness" veštil samé červené čísla, ale viac ma prekvapil celkový štýl v ktorom je album nahraný. Nazval by som to akýmsi tuc-tuc synthipopom. Klasických gitaroviek je tam pomenej. Ale čuduj sa svete - skvele som sa pobavil. Ešte aj manželka na mňa čumela že pri čom sa tak usmievam. Zaujímavé.

Caspar Brötzmann Massaker se představí v Paláci Akropolis
Posledni Made in Belgium
https://universzero.bandcamp.com/album/lueur-2024
Wardruna - Birna

Shannon Wright - Reservoir of Love - zajimave album od komorniho podani az po "vypalovacky"
.

Miles Davis – Kind Of Blue, Sketches Of Spain.
Moje najoblúbenejšie albumy od tohto barda.

Moje najoblúbenejšie albumy od tohto barda.

King Crimson – Islands.
Prešiel som si všetkých 5 CD čo mám od tejto kapely a stále ma najviac baví práve toto.

Prešiel som si všetkých 5 CD čo mám od tejto kapely a stále ma najviac baví práve toto.