Co právě poslouchám
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co právě poslouchám
Hudba nevím, ale film je jeden z mnoha. Grand Prix je mnohem lepší.
F1 dobrý,i hudba,ale není(myslím filmově) nad Le Mans se Steve McQueenem z r.1971
Věc názoru. Pro lidi, kteří se zajímají o F1 okrajově film musí být asi super, ale pro toho, kdo o F1 ví něco víc, než jen to že je to závodění......
F1 ma nezaujíma, ako aj celý motošport je mi viac-menej ukradnutý, ale muziku mám rád a preto mi včera pribudli dve CD:
Nosound - The northen religion of things.
Neskutočný album - priam éterická hudba. Miestami to znie ako Sigur Rós, niektoré gitarové pasáže mi zase pripomínajú atmosféru pinkfloyďáckych Animals. Vygúglil som že sú to taliani. Pre mňa žánrovo ťažko zaraditelné, ale na discogs píšu že art-rock, tak im budem veriť.
Jedna z najlepších vecí čo sa mi v poslednej dobe podarilo kúpiť.

Caro Emerald – Deleted scenes from the cutting room floor.
Niečo z celkom iného súdku - svieži a zábavný jazz. Asi by sa to dalo zaradiť do škatulky elektro-swing??? Ale to je jedno - prose je to fajn, len by tomu svedčala trochu lepšia zvuková kvalita.

Nosound - The northen religion of things.
Neskutočný album - priam éterická hudba. Miestami to znie ako Sigur Rós, niektoré gitarové pasáže mi zase pripomínajú atmosféru pinkfloyďáckych Animals. Vygúglil som že sú to taliani. Pre mňa žánrovo ťažko zaraditelné, ale na discogs píšu že art-rock, tak im budem veriť.
Jedna z najlepších vecí čo sa mi v poslednej dobe podarilo kúpiť.

Caro Emerald – Deleted scenes from the cutting room floor.
Niečo z celkom iného súdku - svieži a zábavný jazz. Asi by sa to dalo zaradiť do škatulky elektro-swing??? Ale to je jedno - prose je to fajn, len by tomu svedčala trochu lepšia zvuková kvalita.

Dnes od rána pěkně jedno po druhém, nechť jsme pořádně nažhaveni na Forum Karlín

Joe Satriani a Steve Vai oslavují téměř pět desetiletí hudebního přátelství
https://jazzport.cz/2025/07/17/joe-satr ... olupraci/
No co asi poslouchám - tohle je pro mne nejlepší live verze písničky co mě v mládí přivedla k rocku/ metalu . Ať žije!
Nola - keď robili promo chystanému CDčku tak som bol nedočkavý, lebo niektoré skladby ma vážne oslovili. Ale keď som si to neskôr pustil na youtube, tak ako celok ma to neoslovilo. Tých pár skladieb stále fajn, ale iba kvôli nim to nekúpim.
Fish-Sunsets On Empire(1997)
Fish spolu so Stevenom Wilsonom(ex-Porcupine Tree) stvorili v 97´ energický a úderný album bez jediného slabého miesta. Všetko do seba zapadá ako skladačka. CD mám pôvodné vydanie z 97´ s perfektným zvukom,žiadny remix ani remaster. Skrátka klenot!
Fish spolu so Stevenom Wilsonom(ex-Porcupine Tree) stvorili v 97´ energický a úderný album bez jediného slabého miesta. Všetko do seba zapadá ako skladačka. CD mám pôvodné vydanie z 97´ s perfektným zvukom,žiadny remix ani remaster. Skrátka klenot!

Roxette | 30 Biggest Hits XXX / 2CD (2015).