Co právě poslouchám

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
adrian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od adrian »

STING - My Songs SPECIAL EDIOTION CD1 2019
IMG_20260322_142738.jpg

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od JV »

K nedávnym meninám som si urobil radosť a zaobstaral som si z druhej ruky niekolko CD nosičov. Je to dosť nesúrodá zmeska žánrov, ale keď už som ten hudobný všežravec.....
Cez víkend som mal čo počúvať. Niektoré veci aj dva krát - cez bedne aj slúchadlá.

ZZ Top – Greatest Hits.
Výber známejších a zrejme aj komerčne najúspešnejších skladieb. Myslím že tam nie je žiadna z ostatných albumov čo od nich mám, tak sa mi to pekne doplňuje. Zvuk prekvapivo dobrý. Velmi zábavná záležitosť.
Obrázek

P J Harvey – Stories From The City, Stories From The Sea.
Priamočiary rock bez zbytočných kudrliniek. Spev diečniny by som pomenoval ako "ležérne prinasratý". Dobré je to.
Obrázek

Jean-Michel Jarre – Zoolook.
Tento album som mal niekedy dávno nahratý na kazete. Pre mňa je to asi to najzaujímavejšie z jeho tvorby (teda z toho čo poznám), takže keď som ho našiel v ponuke za pár drobných, tak som nezaváhal. :)
Obrázek

Blackmore's Night – The Village Lanterne.
Tento sme ešte nemali, tak som to na skúšku zobral. Myslím že majú aj lepšie albumy, ale neurazí ani toto. Celkom ma zaujalo ako do jednej skladby zakomponovali "Child in time".
Obrázek

AC/DC – Ballbreaker.
Tak toto ma potešilo jednoznačne najviac. Neskutočná energia. Stále nechápem ako to robia. Nie sú tam žiadne zbesilé tempá, ale šlape im to neskutočne. Toto sa v žiadnom prípade nedá počúvať potichu!
Obrázek

Santana – Abraxas.
Zaujímavé že tento album, kde sú jedny z jeho najväčších hitov, som doteraz nemal. Už mám. ;)
Trochu ma mrzí že je to verzia s bonusovými skladbami. Nemám to moc v oblube.
Obrázek

Odpovědět