zdenoeddie píše:...Minuly tyzden pocas pracovneho pobytu na vystave v Milane, som si zakupil nove LP: Manowar - Kings of Metal 2xLP 180g Color, Gamma Ray - To the Metal, Antonio Vivaldi - 4 rocne obdobia Japan press 200g, a Iron Maiden - The Final Frontier 2 Picture LP (dalsi nepovedeny press od EMI

od 2000 roku vsetky LP EMI su nejake na p***). A samozrejme nezabudnut sice na pouzitu, ale vo vybornom stave Scorpions - World Wide Live 2LP.
A jaké máš zkušenosti s novými LP? Já se klidně přiznám, že funglovky jsem zatím koupil pouze dvě:
Metallica - Ride The Lightning
AC/DC - The Razor's Edge
a obě mi na konci zkreslují, dokonce i na efičákově Emperoru. Podobně jsou na tom některé (píšu některé, protože si přesně nevybavím které a kolik) desky SamoT, prvně jsem tomu oba dva nechtěli věřit a dělali jsme různé přesuny "hifin" z bytu do bytu...až efičákův Emperor skutečně potvrdil, že slyšíme dobře. Proto mám taky jenom dvě nové, protože mám obavu, aby mi doma nepřibyly další funglovky za spoustu peněz, které stojí za hovno a jejichž poslech mě tak akorát nasere!
A tak si vybírám second hand, který je zvukově snad perfektní.
Jo a sorry za to vyjadřování, ale je asi namístě.