Co právě poslouchám
Re: Co právě poslouchám
Sonic Fireworks 1
Z této nahrávky jsem ucítil bas až v podlaze. To se mi ještě nestalo. Tohle bych rád slyšel na velikých bednách, musí to být řádný mazec.
Mám sice jen vinyl rip, ale tohle LP rozhodně chci mít.

Z této nahrávky jsem ucítil bas až v podlaze. To se mi ještě nestalo. Tohle bych rád slyšel na velikých bednách, musí to být řádný mazec.
Mám sice jen vinyl rip, ale tohle LP rozhodně chci mít.

Naposledy upravil(a) bh69 dne 30 pro 2011 10:50, celkem upraveno 1 x.
Davidus: Otestováno na velkých bednách a když se pořádně ozvou ty varhany, tak se stěhuje nábytek po pokoji
Ale jinak kvalita toho vinyl ripu nic moc a nezachrání to ani 24/96 rozlišení... občas ten zvuk úplně chrčí a na pozadí je pořád nějaký nízkofrekvenční hukot (okolo 20Hz). Myslím, že cd bude lepší volba než vinyl http://www.ebay.de/itm/RICHARD-MORRIS-S ... 256750a450

Milan_
Díky za odkaz. I na CD se to bude hodit.
Pravda, ten rip není kdoví co, ale pro info posloužil více než dobře. Věřím však tomu, že deska je OK a problém je na straně ripera.
BTW na jakých bednách to hrálo?
Díky za odkaz. I na CD se to bude hodit.
Pravda, ten rip není kdoví co, ale pro info posloužil více než dobře. Věřím však tomu, že deska je OK a problém je na straně ripera.
BTW na jakých bednách to hrálo?
Davidus: Jo pro info to stačí, ten nízkofrekvenční hukot na pozadí to bude možná motorek gramofonu
Akorát mě trochu překvapilo, že je to DDD nahrávka a je z roku 1979, žil jsem v přesvědčení že digitálně se začalo nahrávat až o pár let později. Pouštěl jsem si to na Aragornech pana Sýkory.

Netřeba slov

Něco trošku rychlejšího...

To CharlieCh: Nic ve zlým, ale Ty musíš mít fakt smysl pro humor
Když jsem si přečetl,žeNeposlouchám dřevo, neposlouchám kámen, dokonce ani kabely a hifiny. Proč? Protože poslouchám HUDBU.
a pak si pustil ty ARCH ENEMY, tu "HUDBU", jak ty říkáš, tak se musím strašně smát

a pak si pustil ty ARCH ENEMY, tu "HUDBU", jak ty říkáš, tak se musím strašně smát

Steve, co by to mělo tedy podle tebe být
Dřevo nebo snad kámen či nějakej stříbrnej drátek!!!
Běž už prosím doprdele s tím tvým hlodáním do metalistů a různých rockových odnoží.Po tobě se také nikdo nevozí,cože to posloucháš za ufnukané nanynky a jiné sebranky.
A mimochodem,já metal a rock moc neposlouchám,toto navážení a výsměch mě však pěkně štve.

Běž už prosím doprdele s tím tvým hlodáním do metalistů a různých rockových odnoží.Po tobě se také nikdo nevozí,cože to posloucháš za ufnukané nanynky a jiné sebranky.
A mimochodem,já metal a rock moc neposlouchám,toto navážení a výsměch mě však pěkně štve.
Směj se čemu chceš, mě je to celkem fuckSteve píše:To CharlieCh: Nic ve zlým, ale Ty musíš mít fakt smysl pro humorKdyž jsem si přečetl,žeNeposlouchám dřevo, neposlouchám kámen, dokonce ani kabely a hifiny. Proč? Protože poslouchám HUDBU.

Ale mohl bys vědět, že 100 lidí znamená 100 chutí a 100 názorů...howgh.
To Zilvar: Jenom mě to prostě pobavilo, já za to nemůžu. Myslím to upřímně, do nikoho se nenavážím. Ale když vidím, že Charlie poslouchá rád HUDBU, a pak tam dá tady ty šílence (mimochodem jistě se zajímavou diagnózou) tak mě to prostě dostalo.
Samozřejmě, ať si každý poslouchá co chce. Já zase poslouchám jinou "sebranku", jak píšeš. Včera jsem si dal třeba Supertramp a pak Black Sabbath, a před včerem jsem měl jinou náladu, tak jsem dokonce poslouchal "ufňukanou" Kate Bush, Keren Ann a Tracy Chapman. Takže hudbě zdar, a neber si to tak už. Já už budu hodný, vážně kluci.