Co právě poslouchám

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Re: Co právě poslouchám

Příspěvek od Davidus »

Sonic Fireworks 1
Z této nahrávky jsem ucítil bas až v podlaze. To se mi ještě nestalo. Tohle bych rád slyšel na velikých bednách, musí to být řádný mazec.
Mám sice jen vinyl rip, ale tohle LP rozhodně chci mít.

Obrázek

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Naposledy upravil(a) bh69 dne 30 pro 2011 10:50, celkem upraveno 1 x.

Milan_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan_ »

Davidus: Otestováno na velkých bednách a když se pořádně ozvou ty varhany, tak se stěhuje nábytek po pokoji :-D Ale jinak kvalita toho vinyl ripu nic moc a nezachrání to ani 24/96 rozlišení... občas ten zvuk úplně chrčí a na pozadí je pořád nějaký nízkofrekvenční hukot (okolo 20Hz). Myslím, že cd bude lepší volba než vinyl http://www.ebay.de/itm/RICHARD-MORRIS-S ... 256750a450

Davidus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidus »

Milan_
Díky za odkaz. I na CD se to bude hodit.
Pravda, ten rip není kdoví co, ale pro info posloužil více než dobře. Věřím však tomu, že deska je OK a problém je na straně ripera.
BTW na jakých bednách to hrálo?

Milan_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan_ »

Davidus: Jo pro info to stačí, ten nízkofrekvenční hukot na pozadí to bude možná motorek gramofonu :-) Akorát mě trochu překvapilo, že je to DDD nahrávka a je z roku 1979, žil jsem v přesvědčení že digitálně se začalo nahrávat až o pár let později. Pouštěl jsem si to na Aragornech pana Sýkory.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Obrázek
Netřeba slov :!:

CharlieCh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlieCh »

Něco trošku rychlejšího...

Obrázek

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

To CharlieCh: Nic ve zlým, ale Ty musíš mít fakt smysl pro humor :) Když jsem si přečetl,žeNeposlouchám dřevo, neposlouchám kámen, dokonce ani kabely a hifiny. Proč? Protože poslouchám HUDBU.
a pak si pustil ty ARCH ENEMY, tu "HUDBU", jak ty říkáš, tak se musím strašně smát :lol:

Zilvar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zilvar »

Steve, co by to mělo tedy podle tebe být *headbang* Dřevo nebo snad kámen či nějakej stříbrnej drátek!!!

Běž už prosím doprdele s tím tvým hlodáním do metalistů a různých rockových odnoží.Po tobě se také nikdo nevozí,cože to posloucháš za ufnukané nanynky a jiné sebranky.

A mimochodem,já metal a rock moc neposlouchám,toto navážení a výsměch mě však pěkně štve.

CharlieCh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlieCh »

Steve píše:To CharlieCh: Nic ve zlým, ale Ty musíš mít fakt smysl pro humor :) Když jsem si přečetl,žeNeposlouchám dřevo, neposlouchám kámen, dokonce ani kabely a hifiny. Proč? Protože poslouchám HUDBU.
a pak si pustil ty ARCH ENEMY, tu "HUDBU", jak ty říkáš, tak se musím strašně smát :lol:
Směj se čemu chceš, mě je to celkem fuck :mrgreen:
Ale mohl bys vědět, že 100 lidí znamená 100 chutí a 100 názorů...howgh.

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

To Zilvar: Jenom mě to prostě pobavilo, já za to nemůžu. Myslím to upřímně, do nikoho se nenavážím. Ale když vidím, že Charlie poslouchá rád HUDBU, a pak tam dá tady ty šílence (mimochodem jistě se zajímavou diagnózou) tak mě to prostě dostalo. :) Samozřejmě, ať si každý poslouchá co chce. Já zase poslouchám jinou "sebranku", jak píšeš. Včera jsem si dal třeba Supertramp a pak Black Sabbath, a před včerem jsem měl jinou náladu, tak jsem dokonce poslouchal "ufňukanou" Kate Bush, Keren Ann a Tracy Chapman. Takže hudbě zdar, a neber si to tak už. Já už budu hodný, vážně kluci.

Odpovědět