A abych nebyl OT: Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant

Steve, já poslouchám rock a metal (ale nejen toto) možná více jak 30 let a zatím nepozoruji, že bych byl agresívní, nebo tak něco, za to z toho, cos napsal ty, mi tak nějak vyplývá, že být to na tobě, tak asi necháš v rámci prevence nejen národního zdraví všechny metloše postřílet, nebo aspoň zavřít do blázince. Podobný postoj, pokud ne nemýlím, zastával Hitler, že?Steve píše:To samoT: Promiň, ale tohle hudba určitě není, protože hudba má vzbuzovat kladné, pozitivní emoce a člověku má něco dát, a nějak ho obohatit, naladit ho do příjemna. Proto ji posloucháme. Tenhle tzv. "deathmetal", může v lidech vyvolávat pouze agresi, násilí a negativní emoce. Lidé, co tohle produkují a obšťastňují nás svými výtvory, jako např. Arch Enemy, jsou šílenci a jsou zralí na psychiatra. A stejně tak lidé, co tohle a nic než tohle pořád dokolečka poslouchají a přináší jim to dokonce nějaké uspokojení - a teď se opravdu nechci nikoho dotknout ani nikoho urážet - by se nad sebou měli vážně zamyslet, protože nemohou být po psychické stránce také zcela v pořádku.To je naprosto jasné.
Katy aj ja môžem. Mám rád ženy a nehanbím sa za toOdar píše:Predtym, ako zacnete krutit hlavou, odporucam vypocut (este lepsie pozriet v HD)
http://www.last.fm/music/Katy+Perry/MTV+Unplugged
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host